Sisältöön
florence by mills

Florence by Mills Zero Chill Face Mist kasvosuihke 100 ml

18,50 €
185,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Zero Chill Face Mist on kasviperäinen kasvosuihke, joka palauttaa hyvän fiiliksen silloin, kun iho kaipaa sitä. Ruusu ja laventeli antavat yhdessä tehokkaan annoksen rauhoittavaa kosteutusta, ja vain yhdellä suihkauksella iho tulee välittömästi paremmalle tuulelle! Sopii kaikille ihotyypeille.

· kosteuttava kasvosuihke
· kosteuttaa ja rauhoittaa vain yhdellä suihkauksella
· suojaa saasteilta ja vapailta radikaaleilta

Ruusun ja laventelin yhdistelmä auttaa tasapainottamaan ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Koostumus sisältää myös leväuutetta, luonnollisesti rauhoittavaa ainesosaa, joka kosteuttaa sameaa ja väsyneen oloista ihoa. Antioksidanttipitoinen timjamiuute antaa suojaa saasteita ja vapaita radikaaleja vastaan.

Florence By Mills -tuotemerkin on luonut rakkaudella näyttelijä ja malli Millie Bobby Brown, lempinimeltään Mills. Merkin sanoma on, että sanelemme itse kauneuden ehdot. Florence by Mills luo ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka ovat hauskoja, vegaanisia ja helppokäyttöisiä!

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water, Eau), Cyanocobalamin, Rose Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Elettaria Cardamomum Seed Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower/Leaf Extract, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

1. Ravista pulloa (voit samalla tanssahdella hieman) ennen käyttöä.
2. Sulje silmät ja suihkuta tasaisesti kasvoille.
3. Käytä missä tahansa ja niin usein kuin haluat – kasvosi eivät voi saada tätä suihketta liikaa!

Användning
1: Skaka flaskan (och passa på att dansa lite!) för användning.

2: Blunda och spraya jämnt över ansiktet.

3: Använd när du vill och hur ofta du vill – ditt ansikte kan inte få nog av den här misten!

Tuotekoodi

0840047210075

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita