Sisältöön
florence by mills

Florence by Mills Get That Grime Face Scrub kasvokuorinta 100 ml

21,50 €
215,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kasvojenkuorinta, joka kuorii hellävaraisesti pois ihohuokosia tukkivaa likaa ja epäpuhtauksia raviten samalla ihoa. Koostumus saa syväpuhdistavan ja kuorivan vaikutuksensa mikrohelmien sijaan vastuullisesta norsunluupalmun siemenjauheesta, joka on ympäristöystävällisempi kuorinta-ainesosa. Sopii kaikille ihotyypeille.

· hellävarainen kasvojenkuorinta
· kuorii pois ihohuokosia tukkivaa likaa ja kuolleita ihosoluja
· jättää ihon pehmeäksi ja raikkaaksi

Sisältää muun muassa norsunluupalmun siemenjauhetta, vastuullista kuorivaa ainesosaa, joka poistaa hellävaraisesti kuolleita ihosoluja jättäen ihon unelmanpehmeäksi. Safloriöljy antaa pehmentävän ja ravitsevan vaikutuksen ja tasoittaa ihon pintaa tukkimatta ihohuokosia. Malakiittiuute auttaa poistamaan iholta haitta-aineita ja suojaa ympäristövaikutuksilta.

Florence By Mills -tuotemerkin on luonut rakkaudella näyttelijä ja malli Millie Bobby Brown, lempinimeltään Mills. Merkin sanoma on, että sanelemme itse kauneuden ehdot. Florence by Mills luo ihonhoito- ja meikkituotteita, jotka ovat hauskoja, vegaanisia ja helppokäyttöisiä!

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water, Eau), Phytelephas Aequatorialis Seed Powder, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Malachite Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Stearic Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Disodium EDTA-Copper

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

1. Hiero pieni määrä kevyesti kostutetulle iholle.
2. Huuhtele pois ja taputtele iho kuivaksi pyyhkeellä.
3. Levitä sen jälkeen kasvoille seerumia ja kasvovoidetta.

Användning
1: Massera varsamt in en liten mängd på fuktad hud.

2: Skölj av och badda huden torr med en handduk.

3: Följ upp med serum och ansiktscreme.

Tuotekoodi

0840047213014

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita