Sisältöön
DIOR

DIOR Diorshow Pump 'N' Volume Set XXL Volume ripsivärisetti

43,00 €
4 300,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Diorshow-kokoelman ehdoton luottotuote, tuuheuttava ripsiväri Diorshow Pump 'N' Volume on pakattu yhdessä Diorshow Maximizer 3D lash Primer -seerumin kanssa Pietro Ruffon Limited Edition rasiaan. Tyyliteltyjen kukkien ja eleganttien kultaisten arabeskien koristelema rasia on saanut inspiraationsa kuninkaallisen Tuileries-puutarhan kauneudesta.

Diorshow Pump 'N' Volume XXL volume -ripsivärisetti sisältää:

- Diorshow Maximizer 3D, 4 ml. Diorshow Maximizer 3D pohjustusmaskara tuuheuttaa, kihartaa ja kasvattaa antaen välittömän lopputuloksen ja 24 tunnin keston.* Se on ensimmäinen vaihe pidemmille ja vahvemmille ripsille. Ripset näyttävät päivä päivältä vahvemmilta.

- Diorshow Pump 'N' Volume, sävy 090 musta. Pohjustusmaskaran päälle toisena vaiheena levitettävä pitkäkestoinen ripsiväri tekee ripsistä 200 %** tuuheammat ja silmistä tulee huomiota herättävän kauniit. Ripsivärin koostumus sisältää 90 %*** luonnollisia ainesosia ja ruiskukkautetta, jotka tekevät ripsistä miellyttävän tuntuiset.

* Instrumentaalinen testi suoritettu 25 koehenkilöllä.
** Instrumentaalinen testi suoritettu 16 koehenkilöllä.
*** ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput ainesosat vaikuttavat koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.

Tuotetiedot
Koko

10 g

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3348901680257