Sisältöön
Carmex

Carmex Huulivoide puikko SPF 30 4,25g

3,90 €
975,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Täydellinen huulisuoja! Tämä CARMEXin® huulivoide, jossa on SPF 30 ja trooppinen tuoksu, lievittää ja palauttaa huulet nopeasti pitkäkestoisella kosteutuksella ja auttaa ehkäisemään kuivumista. Aurinkosuojan, tuulensuojan ja 80 minuutin vedenkestävyyden ansiosta tämä kaakaovoilla rikastettu koostumus jättää huulet pehmeiksi, sileiksi ja ovat suojatut.

Tuotetiedot
Ainesosat

Petrolatum, Cera Alba, Octocrylene, Euphorbia Cerifera Cera,|Homosalate, Theobroma Cacao Seed Butter, Cetyl Esters,|Ethylhexyl Salicylate, Aroma, Butyl|Methoxydibenzoylmethane, Lanolin, Limnanthes Alba Seed|Oil, Limonene, BHT, Stevia Rebaudiana Extract, Tocopherol,|Benzyl Benzoate, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Suojaa ympäri vuoden
suojaa UVA- ja UVB-säteiltä
SPF30
kosteuttava formula

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Valmistaja

Suomen RFSU Oy

Käyttöohjeet

Levitä runsaasti ennen auringossa oleskelua ja levitä usein suojauksen ylläpitämiseksi. Liiallinen altistuminen auringolle voi olla vakava haitta terveydelle. Jos ärsytystä ilmenee, lopeta käyttö välittömästi. Ei alle 3-vuotiaille lapsille.

Applicera rikligt innan vistelse i solen och återapplicera ofta för att behålla skyddet. Överexponering av solen kan vara en allvarlig hälsorisk. Om irritation uppstår avsluta användning omedelbart. Ej för användning av barn under 3 år.

Säilytys

Säilytetään huoneenlämmössä.

Förvaras i rumstemperatur.

Tuotekoodi

0083078018986

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita