Sisältöön
Essence

essence happiness looks good on you nail sticker 57 st

1,89 €
0,03 €/kpl
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kynsitarrat vievät kynsilookisi aivan uudelle tasolle. Ne ovat nopeat ja helpot kiinnittää niin luonnollisiin kynsiin kuin kynsilakan päälle. Itsekiinnittyvät, erilaiset kynsitarrat tarjoavat osittain haptisia efektejä, kultaisia yksityiskohtia. Ne ovat ainutlaatuisia katseenvangitsijoita –ihanteellisia jokaiseen tyyliin ja tunnelmaan.

Tuotetiedot
Väri

multi

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

cosnova GmbH

Käyttöohjeet

Kynsitarroja voidaan käyttää luonnollisten ja tekokynsien koristeluun. Tarrojen paikallaan pysymisen varmistamiseksi pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton. On parasta poistaa tarrat taustakalvosta pinseteillä ja asettaa ne varovasti luonnolliseen tai keinotekoiseen naulaan. Lopuksi on suositeltavaa levittää pintakerros naulataidetta varten.

Nagelklistermärken kan användas för att dekorera naturliga och konstgjorda naglar. För att klistermärkena ska sitta kvar bör ytan vara ren, torr och fri från fett och damm. Det är bäst att ta bort klistermärkena från stödfilmen med en pincett och sedan försiktigt placera dem på den naturliga eller konstgjorda nageln. Slutligen rekommenderas det att applicera ett topplack för att sätta nagelkonsten på plats.

Tuotekoodi

4059729422378

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan