Sisältöön
Ziaja

Ziaja C.B3 vitamiini yövoide-naamio 50 ml

8,90 €
178,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ziaja C.B3 vitamiini yövoide-naamio on ihoa silottava ja uudistava hoitovoide, joka sopii myös kasvonaamioksi.

Sen sisältämät C-vitamiini ja niasiiniamidi (B3-vitamiini) silottavat ihoa ja parantavat sen sävyä antaen ihollesi kauniin hehkun. Täyteläinen ja 93 % luonnollinen koostumus kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Peptidit silottavat ihoa ja ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Sopii kaikille, jotka haluavat välittömästi heleämmän, virkeämmän ja uudistuneen näköisen ihon. Miellyttävä ja energisoiva tuoksu.

Suositellaan erityisesti seuraaviin ihon haasteisiin: kuivuus, ikääntymisen merkit, akne, ruusufinni, rasvainen iho, kuukautiskierron aikana oireileva iho tai elottoman ja samean sävyinen iho.

Testattu ihotautilääkärin valvonnassa. Vegaaninen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Octyldodecanol, Canola Oil, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Cetyl Palmitate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Propylene Glycol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Hydrolyzed Rice Protein, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Camellia Japonica Seed Oil, Xanthan Gum, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Linalool, Geraniol, Limonene, Citric Acid.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Vegaaninen
93 % luonnollinen, heleyttävä

Alkuperämaa

Puola

Valmistaja

Ziaja Ltd

Tuotekoodi

5901887056171

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita