Sisältöön
Yope

YOPE Käsisaippua (Keittiö) Honey & Bergamot 500ml

9,95 €
19,90 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hellävarainen ja tehokas käsisaippua erityisesti keittiössä käytettäväksi. Suunniteltu erityisesti poistamaan ruoanlaitosta ihoon tarraavia hajua kuten kala, valkosipuli ja muut voimakkaat hajut esimerkiksi eri mausteet. Käsisaippua hellii ihoa jättäen kädet raikkaan tuoksuiseksi! Allantoiini, glyseriini ja B5 - vitamiini ravitsee ja kosteuttaa jättäen ihon pehmeän tuntuiseksi. Hunajauute, vitamiinit, antioksidantit, proteiinit sekä AHA-hapot vahvistavat ihoa säilyttäen sen elinvoiman. Keittiössä tulee usein pestyä käsiä usein, valitse siis luonto - ja ihoystävällinen YOPE keittiön käsisaippua kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja mieltäsi piristämään arjen askareissa.

Tuotetiedot
Koko

500ML

Ainesosat

Aqua,Cocamidopropyl Betaine,Lauryl Glucoside,Glyceryl Laurate,Saccharomyces Ferment Filtrate,Glycerin,Sodium Sunflowerseedamphoacetate,Honey Extract,Parfum,Panthenol,Allantoin,Citric Acid,Sodium Benzoate,Potassium Sorbate,Linalool,Limonene

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

ECO LABEL - sertifikaatti
98 % luonnonmukaisia ainesosia
Kierrätetty pakkausmateriaali
100 % vegaani
Luontoystävällinen
Dermatologisesti testattu

Alkuperämaa

Puola

Käyttöohjeet

Käsisaippua käytettäväksi keittiössä. Pese kädet ruoanlaiton, tiskaamisen tai sen jälkeen kun olet käsitellyt esimerkiksi kalaa tai sipulia.

Handtvål till användning i köket. Tvätta händerna efter att du har lagat mat, diskat eller till exempel behandlat fisk eller lök.

Säilytys

Kierrätä pakkaus siihen soveltuvalla tavalla.

Återvinn förpackningsmaterialet.

Mallinumero

800-084525

Tuotekoodi

5900168906280

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita