Sisältöön
Yope

YOPE WC Yleispuhdistusaine French Lavender 750ml

6,95 €
9,27 €/l

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Luonnollinen vessan ja kylpyhuoneen puhdistusaine elegantilla Ranskalaisen Laventelin tuoksulla. Sitruunahappo ja luonnon kasviuutteet puhdistavat kylpyhuoneen pinnat tehokkaasti ja luontoa kunnioittaen. Helppokäyttöisellä suihkepullolla käyt läpi kaikki puhdistettavat pinnat kylpyhuoneessasi. YOPE puhdistustuotteet ovat turvallisia ja koko perheen hyväksi, mukaanlukien vauvat ja lemmikkieläimet. Luonnollisesti ja tehokkaasti puhdas koti, täysin vastuullisesti.

Koko

750ml

Ainesosat

Aqua, Alkyl Polyglucoside, Citric Acid, C12-15 Pareth-12, Parfum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Suihkauta tuotetta haluamallesi pinnalle ja pyyhi muutaman sekunnin sisällä. Älä jätä puhdistusainetta pitkäksi aikaa tasolle sillä se saattaa vahingoittaa lakan ja maalin pinnoitetta. Soveltuu pinnoille, jotka ovat haponkestäviä.

Säilytys

Pidä tuote poissa lasten ulottuvilta. Älä sekoita pesuaineita, jotka eivät sovellu keskenään käytettäväksi. Vältä tuotteen sisään hengittämistä. Kierrätä pakkaus siihen soveltuvalla tavalla. Säilytä alkuperäisessä pakkauksessa, huoneenlämmössä 5°C - 30°C asteessa. Suojaa päivänvalolta ja kuumuudelta.

Tuotekoodi

5905279370135