Sisältöön
The Ordinary

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution hoitovesi 240 ml

16,20 €
49,09 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hoitovesi joka sisältää 7% glykolihappoa, aminohappoa, Aloe Veraa, Ginsengia ja ja Tasmanian pippuria. Glykolihappo on alfahydroksihappo (AHA), joka kuorii ihoa. Tämä 7%- koostumus tarjoaa miedon kuorinnan parantaen ihon sävyä ja hehkua. Koostumus parantaa näkyvästi ihon rakennetta jatkuvassa käytössä.

Koostumus sisältää Tasmanian pippurin johdannaisen, joka vähentää ihoärsytystä jota voi esiintyä happoja käytettäessä. Tämä johdannainen on kasvialkuperää jonka takia tuotteen väri vaihtelee riippuen eri vuodenajoista, koostumuksen väri voi myös vaihdella eri valmistusvaiheissa. Koostumus sisältää myös ginsengia ja aloe veraa jotka antavat iholle välittömän hehkun sekä sisältävät ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Tuotteen pH-arvo on n. 3,6. Glykolihapolla on pKa 3,6, joka kertoo sen happovakion. pKa, eli happovakio on tärkein näkökohta happoja valmistaessa, koska kun pKa on lähellä pH:ta, saavutetaan ideaali tasapaino suolan ja happamuuden välillä. Tämä taas mahdollistaa hapon maksimaalisen tehon tuotteessa, sekä vähentää ihoärsytyksen riskiä.

Tuotetta ei saa käyttää herkälle, hilseilevälle tai rikkinäiselle iholle. Varoitus: Tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringolle. Käytä aurinkotuotteita joissa SPF jos olet auringossa. Käytä tuotetta vain ohjeiden mukaan. Älä ylitä annettuja suositeltavia käyttömääriä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Glycolic Acid, Rosa damascena flower water, Centaurea cyanus flower water, Aloe Barbadensis Leaf Water, Propanediol, Glycerin, Triethanolamine, Aminomethyl Propanol, Panax Ginseng Root Extract, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Aspartic Acid, Alanine, Glycine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Glutamic Acid, Arginine, PCA, Sodium PCA, Sodium Lactate, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Hexyl Nicotinate, Dextrin, Citric Acid, Polysorbate 20, Gellan Gum, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Käytä mieluiten iltaisin, ei useammin kuin kerran päivässä. Puhdistuksen jälkeen kostuta vanulappu tuotteella ja pyyhi kasvojen ja kaulan yli. Vältä silmänympärysihoa ja kosketusta silmien kanssa. Älä huuhtele pois. Jatka tarvittaessa muiden ihonhoitotuotteiden käyttöä. Jos jatkuvaa ärsytystä esiintyy, lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin. (Auringonsuojausvaroitus: Tämä tuote sisältää alfahydroksihappoa (AHA), joka voi herkistää ihosi auringonvalolle ja erityisesti auringonpolttoriskille. Käytä aurinkovoidetta, käytä suojaavaa vaatetusta ja rajoita auringonvalolle altistumista tuotteen käytön aikana ja viikon ajan sen jälkeen. Käytä vain ohjeiden mukaan. Tuotteen kosketuksen ihon kanssa on oltava rajoitettua riippuen käyttötiheydestä tai kestosta.

Tuotekoodi

0769915195743

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan