Sisältöön
Harmonia

Nordaid D-vitamiinisuihke 100 mcg 30 ml

18,50 €
616,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Erinomaisesti imeytyvä ja kustannustehokas valinta: 200 päiväannosta D-vitamiinia yhdessä pullossa!

Nordaid D-vitamiinisuihke on erinomaisesti imeytyvä ja vahva valinta: yhdessä suihkauksessa on 100 mikrogrammaa D-vitamiinia.

Riittoisa pakkaus, 200 suihkausta (200 päiväannosta).

Helppokäyttöisen, hyvänmakuisen ja erinomaisesti suun limakalvoilta imeytyvän suusuihkeen sisältämä D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tämän lisäksi D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa sekä luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini edistää myös normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä, ja se osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Tämän suihkeen sisältämä D3-vitamiini on peräisin lanoliinista eli villarasvasta ja D-vitamiinin muoto on erittäin hyvin hyödynnettävä kolekalsiferoli. Suihke on makeutettu steviasta saatavilla stevioglykosideilla.

Nordaid-sarjan suusuihkeet eivät kuormita vatsaa tai ruoansulatuskanavaa, koska imeytyminen tapahtuu suoraan suun limakalvoilta. Ravintolisän saa siis imeytettyä elimistöönsä, vaikka suolisto olisikin huonossa kunnossa tai imeytymisteho muuten heikentynyt (vanhukset, stressaantuneet, suolisto-ongelmaiset).

Suositeltava vuorokausiannos sisältää: D3-vitamiinia 100 µg (2000 %*). *päivittäisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot
Ainesosat

Vesi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), makeutusaine (ksylitoli), oliiviöljy, stabilointiaineet (arabikumi, ksantaanikumi), emulgointiaine (lesitiinit (auringonkukka)), kolekalsiferoli (D3-vitamiini), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), sitruunatäysmehutiiviste, rantaminttuöljy (Mentha Arvensis)

.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklaration100 g:sta /från g
Energia/Energi397.78 kJ / 95.05 kcal
Rasvaa/Fett0.64 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja/Fett, varav mättat fett0.06 g
Hiilihydraattia/Kolhydrat23.98 g
- josta sokereita/varav sockerarter21.01 g
Proteiinia/Protein0.04 g
Suola/Salt2.98 g
Alkuperämaa

Viro

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: Aikuisille yksi suihkaus päivässä. Suihkauta suuhun.
Ravista hyvin ennen käyttöä. Sulje korkki käytön jälkeen. Säilytä ja käytä pulloa pystyasennossa. Kun tuote otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön, painetaan pumppua voimakkaasti 3–4 kertaa.
Jos tuote on pitkään käyttämättä, suutin voi tukkeutua. Huuhtele tällöin suutinta lämpimällä vedellä poistaaksesi tukkeuman.
HUOM! Älä avaa pulloa, kyseessä on ilmaton tuote (airless-pakkauksen ansiosta ravintolisän säilyvyys on tavallista parempi.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä valolta suojattuna. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

4744272010126

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita