Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Familon

Familon Zone Joustinsänky + sijauspatja 160x200cm kitti

1 725,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Familon Original Zone -sänky tukee untasi täydellisesti. Sängyssä on kaksikerroksinen jousisto. Alla on matala ja napakka Bonnel -jousisto ja päällä on 5-vyöhykkeellinen pussijousisto, joka tukee ja myötäilee juuri oikein antaen selkärangan levätä juuri oikeassa asennossa. Original Soft -sijauspatja viimeistelee hyvät unet, sillä patja on käännettävä. Toinen puoli on profiloitu ja pehmeämpi ja toinen napakampi. Näin voit valita juuri itsellesi sopivan nukkumiskokemuksen. Patjan päällisen voi pestä 60 asteessa.

Sängyn päällinen: korkealaatuinen verhoilukangas 65% polypropeeni / 35% polyesteri, pinnassa Antislip-liukuestekangas. Täyte: kaksoisjousitus, päällä 5-vyöhykepussijousisto alla Bonnel-alajousisto, jouset 100% terästä, pinnalla 100% polyuretaanivaahtopehmuste, runko havupuuta.
Patjan päällinen: laadukas 100% polyesterineulos, vetoketju neljällä sivulla. Täyte: toiselta puolelta profiloitu 100% polyuretaanivaahtomuovia.

Luonnollisen väriset jalat ovat 20cm korkeat.

Suomessa suunnitellut tuotteet ovat allergiaystävällisiä ja ne on valmistettu ympäristöä kunnioittaen.

Tämä on hygieniatuote. Tuotteiden hygieenisyyden turvaamiseksi tuotepakkauksestaan avattua hygieniatuotetta ei voi palauttaa.

Tuotetiedot
Koko

160x200cm

Alkuperämaa

Viro

Pesu- ja hoito-ohjeet

Imuroi vuode silloin tällöin. Käännä sänkyä säännöllisesti pituussuunnassa. Tarkista sängyn jalkojen kiinnitys säännöllisesti. Patjan päällisen voi pestä tarvittaessa 60°C, pehmuste ei ole pestävä. Patjassa vetoketju kolmella sivulla.

Materiaali

Sänky: 65% polypropeeni / 35% polyesteri. Patja: 100% polyesterineulos

Tuotekoodi

6438291104208

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita