Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Biotherm

Biotherm Lait Corporel -vartalonhoitopakkaus

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
29,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Biotherm Lait Corporel -vartalonhoitopakkaus. Sisältö: Lait Corporel 200ml-vartaloemulsio, Lait De Douche 75ml-puhdistusemulsio & Biomains 20ml-käsivoide (arvo 41 euroa)

Tänä jouluna voit kokea Biothermin ihmeitä henkilökohtaisella vartalonhoitorituaalilla, joka kosteuttaa ihoasi. Hemmottele itseäsi:

Lait Corporel L'Original 200 ml: Lait Corporel on raikas ja kosteuttava vartaloemulsio kaikille ihotyypeille. Se kosteuttaa ihoa ja imeytyy nopeasti tuntumatta rasvaiselta. Sisältää sitrusuutteita ja saa ihon tuntumaan sileältä ja pehmeältä. Lisää ihon kimmoisuutta. Tuoksu saa aikaan raikkaan puhtauden ja hyvinvoinnin tunteen.

Lait de Douche 75 ml: Lait de Douche on kosteuttava suihkugeeli, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se sisältää ravitsevia öljyjä, jotka suojaavat kuivaa ja herkkää ihoa. Se saa vartalon ihon tuntumaan välittömästi puhtaalta ja pehmeältä, ja sitrusuutteet jättävät iholle raikkaan tuoksun.

Biomains 20 ml: Biomains Hand Cream on kosteuttava ja ravitseva käsivoide kuivien käsien ja kynsien hoitoon. Rakenne pitää kädet pehmeinä ja sileinä. Vedenkestävä voide sisältää Life Planktonia™, joka on peräisin Ranskan Pyreneiden lämpimistä termisistä lähteistä. Voide tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan ja se sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Mieto ja miellyttävä tuoksu. Voide ei rasvoita, imeytyy nopeasti ja jättää kädet hoidetuiksi ja raikkaan tuntuisiksi.

Nämä kolme tuotetta on koottu juhlapussiin. Täydellinen joululahjaksi.

Tuotetiedot
Tuotekoodi

3614273881913

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Roi54Vahvistettu osto

    Kevyt,kosteuttava,tuoksuu raikkaalle

    Olen käyttänyt tuotetta jo useamman vuoden

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Tuikku24Vahvistettu osto

    Toimiva tuote

    Ostin tuotteen joulukuun alussa.