Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

narciso rodriguez

Narciso Rodriguez For Her EdP 30ml

77,90 €
2 596,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

"TUOKSU
Syntynyt yksinkertaisuudesta ja välttämättömyydestä naisellisuuden ja eleganssin ohjaamana.
For her -linja on Narciso Rodriguez -suunnittelijan lahja naisille ja kunnianosoitus heidän sisäiselle kauneudelleen. Patentoitu myskisydän löytyy jokaisesta for her -tuoksusta ja vie kantajansa tunteikkaalle matkalle.
For her -tuoksu sisältää persikkaa ja ruusua tehden tuoksusta äärimmäisen samettisen. Pehmeän meripihkan metsäinen huntu lisää salaperäisyyttä ja syvyyttä kokonaisuuteen.
Hedelmäinen, myskinen, kukkainen, chypre.
Alku: Ruusu ja persikka
Sydän: Myski
Pohja: Patsuli, meripihka

PULLO
Narciso Rodriguez vie muotoilun filisofiansa tuoksupulloon. Lopputulos on riisuttu ja lakattu pullo on modernin hienostunut. Vaaleanpunainen lakkaus on hurmaava kaikessa yksinkertaisuudessaan, korostaen kantajansa sisäistä kauneutta.

KERROSTAMINEN
Löydä Narciso Rodriguez for her -tuoksujen kerrostamisen taito. Kerrostamisen tekniikka on peräisin Lähi-idästä ja se tuo kantajalleen mahdollisuuden luoda täysin oman tuoksunsa. PURE MUSC -tuoksun lanseerauksen myötä kerrostamisesta on tullut keskeinen osa for her -tuoksulinjaa antaen mahdollisuuden muokata for her -tuoksuja tilanteen mukaan. PURE MUSC kerrostettuna eau de parfum -tuoksun kanssa lisää intensiivisyyttä ja salaperäisyyttä ja lopputulos on äärimmäisen viettelevä."

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Tuotekoodi

3423478925656

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita