Sisältöön
Terveyskaista

Terveyskaistan Hehku Biotiini 10 000 mcg +Sinkki+Metioniini+Kupari+Seleeni ravintolisä 120 kaps.

23,90 €19,10 €
746,88 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hiuksille, iholle ja kynsille.

Hehku Biotiini 10 000 mcg tukee kauneutta monipuolisella ja vahvalla koostumuksellaan:
1. Hiuksille: Biotiini, sinkki ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina
2. Iholle: Biotiini ja sinkki edistävät ihon pysymistä normaalina
3. Kynsille: Sinkki ja seleeni edistävät kynsien pysymistä normaaleina
4. Pigmentoitumiselle: Kupari edistää ihon ja hiusten normaalia pigmentoitumista
5. Hapettumisstressiltä suojautumiseen: Sinkki, kupari ja seleeni suojaavat soluja hapettumisstressiltä

Biotiini eli B7-vitamiini tunnetaan parhaiten siitä, että se edistää ihon, hiusten ja limakalvojen kuntoa. Biotiini on vesiliukoinen B-vitamiini, eikä yliannostuksen vaaraa ole osoitettu suuremmillakaan annoksilla.
Biotiinilla on myös muita tehtäviä, kuten osallistuminen makroravintoaineiden, kuten rasvojen, aminohappojen ja hiilihydraattien aineenvaihduntaan. Se edistää muun muassa normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.
Valmisteeseen yhdistetty sinkki edistää myös osaltaan ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Se edistää myös normaalia hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa biotiinin tapaan.
Metioniini on välttämätön rikkipitoinen aminohappo, jota on saatava ravinnosta päivittäin, koska elimistö ei pysty sitä itse muodostamaan. Kaikkia aminohappoja tarvitaan uusien proteiinien tuottamiseen, jolloin jo yhden välttämättömän aminohapon puute häiritsee proteiinisynteesiä. Proteiineja on monia erilaisia, kuten esimerkiksi rakenteelliset proteiinit kollageeni, elastiini ja keratiini, jotka ovat tärkeitä rakennusaineita mm. iholle, hiuksille ja kynsille.
Kuparin riittävä saanti edistää ihon normaalia pigmentoitumista ja siten ihon kykyä suojautua auringon ultraviolettisäteilyltä ruskettumalla. Lisäksi se edistää hiusten normaalia pigmentoitumista. Se edistää myös sidekudosten pysymistä normaaleina, sillä sitä tarvitaan sidekudosproteiinien kollageenin ja elastiinin synteesissä.
Seleeni edistää osaltaan hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina sekä suojaa soluja hapettumisstressiltä eli toimii antioksidanttina.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, vegaaninen, makeuttamaton / sokeriton.

Tuotetiedot
Ainesosat

täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), kapselikuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-metioniini, sinkkisitraatti, D-biotiini, kuparibisglysinaatti, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), natriumselenaatti.

fyllmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa), kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), L-metionin, zinkcitrat, D-biotin, kopparbisglycinat, antiklumpningsmedel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror, kiseldioxid), natriumselenat.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausian­nostus 1 kapseli päivässä.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Rekommenderad daglig dos är 1 kapsel per dag. Överskrid inte den rekommenderade dosen. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.

Förvaring i rum temperatur. Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6430029911768

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita