Sisältöön
Ziaja

Ziaja vuohenmaito kaksoiskuorintapakkaus

6,90 €
46,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ziaja Goat's Milk vuohenmaito kuorintapakkaus sisältää rakeettoman entsyymikuorinnan 75 ml ja rakeellisen mikrokuorinnan 75 ml, joita voit käyttää erikseen tai yhdessä tehokkaana kaksoiskuorintana!

Sopii kaikille ihotyypeille. Hellävarainen ja hoitava vuohenmaito entsyymikuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa. Se poistaa kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti tehden ihosta kuulaan ja tasaisen näköisen. Entsyymikuorinta sisältää hellävaraisesti kuorivaa papaiinientsyymiä, kosteuttavaa ja pehmentävää vuohenmaitoa ja rauhoittavaa D-pantenolia.
Vuohenmaito mikrokuorinnan hienojakoiset kristallisoidut ja biohajoavat mineraalirakeet poistavat kuollutta ihosolukkoa ja silottavat ihoa tehokkaasti. Mikrokuorinta puhdistaa myös ihohuokosia. Se kosteuttaa ihoa eikä jätä iholle kiristävää tunnetta.

NÄIN TEET KAKSOISKUORINNAN:
Levitä ensin puhtaille ja kuiville kasvoille entsyymikuorinta ja anna vaikuttaa 5-10 min. Huuhtele pois lämpimällä vedellä ja pese kasvot vielä mikrokuorinnalla, puhtaan, hehkuvan ja kuulaan lopputuloksen saamiseksi.

Miedot tuoksut. Sisältävät 90 % luonnollisia ainesosia ja testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Puola

Tuotekoodi

5901887054351

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita