Sisältöön
NIVEA

NIVEA 250ml Hawaii Flower & Oil Shower Gel -suihkugeeli

3,20 €
12,80 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA Hawaii Flower & Oil Shower -suihkugeelin C-vitamiinia, E-vitamiinia ja öljyhelmiä sisältävä frangipani-kukan tuoksuinen virkistävä koostumus suojaa ihoa kuivumiselta! Houkutteleva yhdistelmä raikkautta ja hemmottelevaa hoitoa. Raikas havaijilaisen frangipani-kukan tuoksu tekee suihkuhetkestä herkullisen. E-vitamiini kosteuttaa sekä suojaa ihoa ja sen luonnollista rakennetta. Olo on virkistynyt ja raikas! Neutraali pH-arvo iholle, toimii tasapainossa ihon oman mikrobiomin kanssa. Nauti ihanasta raikkaudesta, joka kestää. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä mikromuovia. Pakkaus on kierrätettävä. Suihkugeelin koostumus on 99% biohajoava* ja pullo on valmistettu 96% kierrätysmuovista**.
*OECD:n tai vastaavien menetelmien mukaisesti **pois lukien korkki ja etiketti.

-> Ainutlaatuinen yhdistelmä hoitavuutta ja raikkautta
-> Sisältää C-vitamiinia, E-vitamiinia ja hoitavia öljyhelmiä
-> Havaijilaisen frangipani-kukan raikas tuoksu
-> Suihkugeelin koostumus on 99% biohajoava*
-> Pullo on valmistettu 96% kierrätysmuovista**

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine,Decyl Glucoside,Parfum,Helianthus Annuus Seed Oil,Sodium Ascorbyl Phosphate,Tocopherol,Glycerin,Sodium Chloride,Caprylyl/Capryl Glucoside,Citric Acid,Cellulose,Cellulose Gum,Mannitol,Microcrystalline Cellulose,Algin,Sodium Sulfate,Sodium Benzoate,Benzoic Acid,CI 77492,CI 42090

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuote ihollesi suihkussa kevyesti hieroen. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Kierrätä pakkaus muovina.

Ta en dusch och fukta huden ordentligt. Applicera duschkrämen på hela kroppen. Massera in duschkrämen i huden. Skölj av duschkrämen noggrant innan du torkar kroppen torr. Återvinn som plastförpackning.

Tuotekoodi

4005900804310

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita