Sisältöön
Anno

Anno Taival-lattiatyyny 70x70cm, luonnonvalkoinen

89,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Taival-lattiatyynyt on kudottu käsin lampaanvillan luonnollisia sävyjä ja valkaisematonta luomupuuvillaa hyödyntäen. Lattiatyyny on monikäyttöinen sisustuselementti ja se toimii myös hienosti ylimääräisenä istuimena. Villa on antistaattinen ja luonnostaan likaa hylkivä materiaali, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi kodin eri tekstiileissä. Villa ei myöskään kerää kosteutta, joten se tuntuu miellyttävältä myös viileämmissä tiloissa.

Lampaanvillan luontaisten sävyjen hyödyntäminen villatuotteissa vähentää vedenkulutusta valmistuksessa. Villalla, kuten kaikilla luonnonkuiduilla, on oma ominaistuoksunsa, joka haihtuu nopeasti käytön myötä.

Tuotetiedot
Väri

Luonnonvalkoinen

Koko

70x70cm

Alkuperämaa

Intia

Pesu- ja hoito-ohjeet

Villalattiatyynyn yleishoidoksi riittää kevyt imurointi sileällä mattosuulakkeella ja tuuletus. Liian raju käsittely saattaa vahingoittaa lankoja. Poista tahrat aina mahdollisimman pian. Erityisen huolellinen tulee olla sen suhteen, ettei vahingossa käytä pesuainetta, joka sisältää valkaisuaineita. Huomioithan, että kaikista luonnonmateriaaleista valmistetuista nukallisista lattiatyynyistä irtoaa aluksi nukkaa, mutta nukkaaminen vähenee ajan ja käytön myötä. Lattiatyynyjen puhdistuksessa emme suosittele käytettävän imurisuulakkeita, jossa on pyörivä harjaspää emmekä robotti-imureita. Nämä saattavat vahingoittaa tyynyn pintaa.

Mallinumero

ANNO-11091

Tuotekoodi

6438427010830

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita