Sisältöön
Mac Cosmetics

MAC Stack ripsiväri 12 ml

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin9kappaletta
38,00 €28,50 €
3 166,67 €/l
väri:Black Stack

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

MAC Stack Mascara antaa ripsille loputtomasti tuuheutta ja pituutta.

Tämä ennennäkemätön, jatkuvasti kerrostettava ja paakkuuntumaton koostumus antaa ripsille painovoimaa uhmaavaa tuuheutta sekä välitöntä nostetta ja pituutta. Heijasta mielialaasi ja yksilöllisyyttäsi Superstack Mega Brush -harjalla, joka antaa välitöntä volyymia ensimmäisellä vedolla ja sopii täydellisesti pitkille ripsille tai yläripsille. Korosta silmiäsi ja levennä ripsiäsi tällä upealla ripsivärillä!

-Kestää 24 tuntia
-Ei paakkuunnu
-Kevyt
-Halkeilematon

Tuotetiedot
Ainesosat

Water\Aqua\Eau, Silica, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Synthetic Beeswax, Paraffin, Polyisobutene, Kaolin, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Aminomethyl Propanediol, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax\ Copernicia Cerifera Cera \Cire De Carnauba, Vp/Eicosene Copolymer, Isostearic Acid, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Pantethine, Trimethylpentanediol/Adipic Acid/Glycerin Crosspolymer, Peg-9 Dimethicone, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Nylon-6, Pvp, Laureth-21, Simethicone, Phenethyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Disodium Edta, Chloroxylenol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, [+/- Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Mica, Yellow 5 Lake (Ci 19140), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Chromium Hydroxide Green (Ci 77289), Carmine (Ci 75470), Titanium Dioxide (Ci 77891), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Yellow 5 (Ci 19140), Blue 1 (Ci 42090), Blue 1 Lake (Ci 42090), Ultramarines (Ci 77007), Black 2 (Ci 77266)] Huomaa, että ainesosaluettelot voivat muuttua tai vaihdella aika ajoin. Katso ajankohtaisin ainesosaluettelo mukana tulevasta tuotepakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Pyyhi ylimääräinen tuote ripsiväriharjasta. Harjaa jokaisen ripsen juuresta kärkeen. Levitä halutessasi toinen kerros. Viimeistele suihkuttamalla kasvoille Fix+ Stay Over -suihketta. Tärkeää: älä pumppaa vartta putkeen

Tuotekoodi

0773602593040

Arviot (9)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MombasaVahvistettu osto

    Ei tarvitse enään ripsien taivutusta

    Muuta en käytä this is it

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KasseliVahvistettu osto

    Hyvä perustuote

    Tumma, hyvin levittyvä väri. Kätevä harja. Miellyttävä perustuote

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    1234Vahvistettu osto

    Pieni pettymys

    Olen käyttänyt ripsiväriä nyt muutaman viikon ja hintaan ja hehkutukseen nähden olen hieman pettynyt. Tuuheat ripset tällä saa, mutta taivutusta tämä ei pidä ja väriä myös varisee jonkin verran päivän mittaan. Perus ok ripsiväri, mutta ei hintansa väärti.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AikuinenNainen60

    Tähtisilmät loistavat

    Ostin tuotteen heti sen tultua markkinoille. Ja olipa kerrankin lupauksensa pitävä ripsiväri. Ei varise, pysyy ja kertavedolla saan arkisilmät, tuplavedolla juhlaan tähtisilmät.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Sirpa52TreVahvistettu osto

    Pidentää kuten luvattu

    Ostin mainospuheiden uhrina tosin hyvin epäileväisenä. Pidentää todellakin ripsiä, ja erottelee.. tulee ehkä vähän pidennystyyliset. Ainoa miinus on melko voimakas tuoksu ja herkät silmät ehkä vähän ärsyyntyy mut pystyn käyttämään. Melko hintava, uskoisin kuitenkin ostavani uudelleen