Sisältöön
Burberry

Burberry Her EdT tuoksu 30 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
79,00 €
2 633,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Burberry Her Edt on leikkisä versio alkuperäisestä Eau de Parfum -tuoksusta. Gourmand-tuoksu, jossa on tasapainossa iloisia hedelmäisiä sävyjä. Vihreillä tuoksunuoteilla maustettu Burberry Her Edt on sekoitus kukkivaa pionia, iloista vihreää päärynää, mansikkaa, mustaherukkaa ja vaaleanpunaista pippuria. Hedelmäistä kukkaistuoksua vahvistavat kuusenkerkän sydän, laaksonlilja ja ruusu, ja sitä pehmentävät koukuttava myski ja setripuun pohja. Rohkealle modernille naiselle, joka rakastaa seikkailuja.

Äärimmäisen naisellisen Eau de Toilette -tuoksun myötä Burberrry Her on saanut uudet kasvot: Fran Summers. Franin valloittava energia ja itsevarmuus ilmentävät modernin Burberry-naisen olemusta. Tutkiessaan kaupunkia lumoutuneena, näkee hän maailman uudesta näkökulmasta. Tauko todellisuudesta. Uusi löytö.

Her Eau de Toilette -hajuvesipullon hillityssä lasisessa muotoilussa perinteet kohtaavat nykyaikaisuuden. Pistaasinvihreällä värillä ja siihen sopivalla ikonisella nauhalla päivitetty muotoilu vangitsee Burberryn tuoksun spontaanin ja eloisan luonteen.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYCITRONELLAL, OCTOCRYLENE, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, BHT, FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), EXT. D&C VIOLET NO. 2 (CI 60730), FD&C BLUE NO. 1 (CI 42090).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3616301975700

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sun2022Vahvistettu osto

    Burberry Her Green tuoksu

    Ostin tuoksun vajaa kuukausi sitten. Tykkään muistakin valmistajan tuoksuista. Tämä Her Green tuksu on naisellinen, ja siitä löytyy erilaisia kivoja vivahteita, sopii myös arkituoksuksi. Jotain vanhanaikaista tässä on.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MidleagemanVahvistettu osto

    Jäykistävä kokonaisuus

    Keväisen pirskahteleva, ilostuttava,raikas

Ladataan