Sisältöön
BYBI

BYBI Clarity Cleanse Facial Gel Cleanser puhdistustuote 150ml

tuotteen arvosana 1/5

Siirry arvioihin1kappale
29,90 €
199,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarity Cleanse on hellävaraisesti vaahtoava, salisyylihappoa sisältävä puhdistustuote, joka syväpuhdistaa kuivattamatta ihoa. Tehokas yhdistelmä prebiootteja ja salisyylihappoa tasapainottavat ihon mikrobiomia auttaen vähentämään tukkeutuneita ihohuokosia ja ehkäisemään epäpuhtauksien syntymistä, jolloin ihosta tulee vahvempi ja terveempi. Sopii normaalille, tukkeutuneelle, epätasapainoiselle, rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Clarity Cleansen pakkaus on tehty sokeriruo'osta, joka on hiilineutraali materiaali ja 100% kierrätettävä.

SYVÄPUHDISTAVA: Yhdistelmä voimakkaita antimikrobisia ja antiseptisiä ainesosia, kuten rosmariini ja sypressi, auttavat poistamaan iholta epäpuhtauksia, likaa ja rasvaa (ja tuoksuvat raikkaalle metsälle). Ihosi tuntuu todella puhtaalta ja raikkaalta, mutta ei kiristävältä.
TUKKEUTUNEILLE IHOHUOKOSILLE: Salisyylihappo eli valkopajusta peräisin oleva betahydroksihappo (BHA) vähentää epäpuhtauksia ja syväpuhdistaa ihohuokosia. Tämä auttaa vähentämään tukkeutuneita ihohuokosia ja mustapäitä samalla vähentäen epäpuhtauksien muodostumista.
TASAPAINOTTAVA: Inuliini, prebiootti, joka on tuotettu sikurijuuresta, ruokkii mikro-organismeja (eli hyviä bakteereja) kasvoillasi tasapainoittaen ja suojaten ihon mikrobiomia. Tämä on tärkeää tasapainoisen ihon kannalta. Ihosta tulee puhdas ja kirkas ilman kuivuutta ja kiristävää tunnetta.

Luonnollinen - Vegaaninen - Hiilineutraali

Käyttö: Lisää herneen kokoinen määrä tuotetta kostealle iholle ja hiero kasvoille ja kaulalle. Kun tuote vaahtoaa, huuhtele se hyvin vedellä. Voidaan käyttää yhdessä Swipe Clean öljypuhdistuksen kanssa osana kaksoispuhdistusta. Voidaan käyttää päivittäin aamuin ja illoin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Flower/Leaf/Stem, Aqua (Water), Propanediol, Decyl Glucoside|Glycerin, Erythritol, Coco-Glucoside, Inulin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xanthan Gum, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Quartz Powder, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Citric Acid, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Extract, Fructose, Bisabolol, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf OilCupressus Sempervirens (Cypress) Oil, Phytic Acid, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Limonene

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Clean Beauty Co.

Käyttöohjeet

Käytä aamuin illoin, erinomainen Bybin Swipe Clean puhdistusöljyn jälkeen. Levitä herneen kokoinen määrä kostealle iholle ja hiero ympäri kasvoja sekä kaulaa. Kun se on vaahtoutunut huuhtele pois runsaalla vedellä tai kostealla pyyhkeellä.

Sopii normaalille, tukkeutuneelle, sekaiholle, rasvoittuvalle iholle, joissa on tulehduksia ja epäpuhtauksia.

Använd BYBI Beauty Crystal Clear Rengöringsgel på kvällen efter en sminkborttagning. Ta en liten klick och applicera på fuktig hud, när det börjar löddra sköljer du av med ljummet vatten.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

5060531310837

Arviot (1)

tuotteen arvosana 1/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    AnnuVahvistettu osto

    Järkyttävä tuote

    Tuote oli vetistä, haisi pahalle ja teki iholleni reaktion jonka vuoksi kasvoni olivat 15min tulipunaiset. Yritin reklamoida, mutta mitään vastausta ei tullut.