Sisältöön
ghd

ghd original muotoilurauta

219,00 €175,20 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tästä laitteesta kaikki alkoi: ghd original styler -muotoilurauta on saanut uuden modernimman lookin ja on edelleen kestosuosikki täydellisten muotoilutulosten saamiseen joka päivä. Tämä alkuperäinen hiusten sankari käyttää keraamista lämpöteknologiaa, jotta hiusten muotoilu tapahtuu aina ihanteellisella ja hiuksille hellävaraisella 185°C:n lämpötilalla. Saat aina sileän, kiiltävän ja kestävän lopputuloksen. Yksinkertaista, tehokasta, ikonista tällä ajattomalla ghd-muotoiluraudalla.

30 sekunnin lämpenemisajan ansiosta pääset muotoilemaan ilman turhaa odottelua. Pyöristetty runko-osa ja jousitetut kiiltäväksi pinnoitetut keraamiset lämpölevyt saavat tämän alkuperäisen ghd-muotoiluraudan liukumaan hiusten läpi helposti ja luomaan kauniita kampauksia, joista ystäväsi ovat kateellisia. Lisäksi automaattinen valmiustila katkaisee virran jos muotoilurautaa ei ole käytetty 30 minuuttiin ja takaa mielenrauhan. Yleisjännite antaa mahdollisuuden luoda upeita lopputuloksia niin kotona kuin ulkomaillakin. Ammattikäyttöä silmälläpitäen suunniteltu 2,7m pitkä kääntyvä virtajohto helpottaa muotoilua.

Kaikille hiustyypeille sopiva ghd original styler -muotoilurauta on loistava monitaituri, joka varmistaa hyvän hiuspäivän joka päivä. 2 vuoden valmistajan takuu.

Tuotetiedot
Takuu

Takuu 2 vuotta/Garanti 2 år

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5060760617462