Sisältöön
Gucci

GUCCI Guilty Pour Homme EdP Parfum tuoksu 50 ml

111,00 €
2 220,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Gucci Guilty Pour Homme -tuoksut kutsuvat tutkimaan, luomaan ja olemaan yhteydessä todelliseen itseemme. Oodi itsensä hyväksymiselle, ystävyydelle ja rakkaudelle kaikissa muodoissaan, Gucci Guilty Pour Homme Parfum for Men esittelee aromaattisen Fougère-tuoksun, joka inspiroi uudenlaiseen näkemykseen aistillisuuden ja aidon elämän yhdistämisestä.

Gucci Guilty Pour Homme Parfum for Men on puumaisen aromaattinen aftershave-tuoksu, joka kuvaa uudistettua näkemystä miehisyydestä. Tuoksu avautuu miedolla ja modernisoidulla vivahteella ranskalaisesta laventelista ja piristävästä sitruunasta, jotka yhdistyvät täydellisesti katajan lämpimään aromiin. Tuoksun todellinen olemus avautuu ytimessä, jossa Cistuksen syvä ambermainen piirre yhdistyy appelsiininkukan kukkaiseen tuoksuun ja mausteiseen muskottipähkinään. Lopuksi patsulin salaperäinen tyylikkyys vahvistuu puumaisen ja myskisen aistimuksen myötä.

Guccin partavesi on sijoitettu tyylikkääseen, tumman antrasiittiseen pulloon, jossa on brändin ikoniset toisiinsa lomittuvat G-kirjaimet, jotka kuvastavat sisällä olevaa tuoksua.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3616301794615