Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Pulpe De Vie The Serum White peach kosteuttava kasvoseerumi 30ml

tuotteen arvosana 3/5

Siirry arvioihin1kappale
20,90 €
696,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pulpe de Vie on ruokahävikkiä vastaan taisteleva luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja. Tuotteiden raaka-aineet tulevat pientuottajien hedelmistä ja vihanneksista, jotka eivät kelpaa ulkonäkönsä puolesta myyntiin ja päätyisivät muuten hävikkiin.

Valkoista persikkaa ja monia kallisarvoisia öljyjä siältävä seerumi antaa tehokosteutusta ihollesi tiivistetyssä muodossa. Luumu ja opuntia hemmottelevat ihoasi, propolis pehmentää sekä vahvistaa ja rosmariinin sekä kaunokaisen uutteet korjaavat ja suojaavat ihoa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil*, Squalane, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Dicaprylyl Ether, Coco-Caprylate/Caprate, Prunus Domestica Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables*, Linoleic Acid, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Bisabolol*, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract*, Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract*, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract*, Propolis Extract, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract*, Linolenic Acid, Limonene, Linalool Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract* || *Ingrédients Issus De L’Agriculture Biologique.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Pulpe De Vie

Tuotekoodi

3770002306956

Arviot (1)

tuotteen arvosana 3/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    SK22Vahvistettu osto

    En voi käyttää kasvoille

    Itse en voi tätä kasvoille käyttää, tuoksu on liian voimakas minulle, mutta joka tapauksessa halusin ostaa ja kokeilla - käytän käsille ja kynsinauhoille, siihen tämä on loistava!