Sisältöön
Pepsodent

Pepsodent Long Active White Fresh Hammastahna Raikastava 75 ml

3,20 €
42,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Pepsodent Long Active White Fresh on fluorihammastahna hampaiden kokonaisvaltaiseen hoitoon. Se suojaa hampaitasi plakkia ja kariesta vastaan – aamusta iltaan. Pepsodent Long Active White Fresh -hammastahnalla on kliinisesti todistettu teho bakteereja vastaan. Hammastahnaan on lisätty Pro-Time -sinkkiä, joka estää plakin kasvua hampaidenpesun välissä. Sinkki on luonnollista alkuperää oleva antibakteerinen ainesosa, joka auttaa torjumaan bakteereja, vahvistaa suun terveyttä ja raikastaa hengitystä. Fluoripitoisuus on suositeltu 1450 ppm. Pepsodent Long Active White Fresh on valmistettu 96 % luonnollisista ainesosista. Monet ihmiset haluavat valkoiset hampaat ja kimaltelevan hymyn. Mutta mitkä ovat vaihtoehdot? Miten voit saada valkoisemmat hampaat? Aiotko sijoittaa ammattimaisiin valkaisumenetelmiin vai voitko saavuttaa samanlaisia tuloksia kotona? Pepsodent Long Active White Fresh -hammastahnan hellävarainen mutta tehokas koostumus parantaa valkaisuvaikutusta poistamalla tahroja. Pepsodent Long Active White Fresh sisältää myös antibakteerista sinkkimineraalia, joka imeytyy ienrajalta ja vapautuu siitä vähitellen. Tulos: terveet hampaat, terveet ikenet, terve suu ja terve kieli*. * In vivo -tutkimus: suun bakteerien väheneminen hampaissa, poskissa, ikenissä ja kielessä 14 ja 28 päivän käytön jälkeen. Kliinisesti todistettu vaikutus bakteereja vastaan koko suussa. Kierrätettävä pakkaus. Pepsodent on hammashoidon asiantuntija, jonka valikoimasta löydät tuotteet koko perheelle. Haluamme että sinun suusi voi hyvin ja että voit tehdä varmoja suun terveyttä edistäviä valintoja sekä itsellesi että perheellesi. Siksi tarjoamme erinomaisen kestävän suojan hampaillesi vastuullisesti. Pyrimme levittämään oikeita käytäntöjä parhaaseen hampaiden pesuun, sillä ennaltaehkäisy on avain terveeseen ja iloiseen suuhun.

Tuotetiedot
Koko

75 ml

Kokotiedot

5.5 (Leveys) x 16.5 (Korkeus) x 3.5 (Syvyys) cm

Ainesosat

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Zinc Citrate Kaolin, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, CI 74160.

Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Zinc Citrate, Kaolin, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, CI 74160.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Bulgaria

Valmistaja

Unilever Finland Oy HPC

Käyttöohjeet

Sisältää: Natriumfluoridia (1450ppmF). Korkeintaan 6-vuotiaat: Käytä herneen kokoista annosta ja seuraa harjaamista nielemisen minimoimiseksi. Ota yhteyttä hammaslääkäriin tai lääkäriin kun käytät fluorilisäaineita.

Innehåller: Natriumfluorid (1450ppmF). Barn upp till sex år: Använd en mängd stor som ärta och övervaka borstningen för att minimera nedsväljning. Rådfråga tandläkare eller läkare vid användning av fluortillskott.

Säilytys

Huonelämpötila.

Rumstemperatur.

Tuotekoodi

8720181158827

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan