Sisältöön
Bioteekki

Bioteekki BalanticPro Junior maitohappobakteerivalmiste 60 tabl.

23,55 €
560,71 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

BalanticPro junior on mansikanmakuinen purutabletti, joka sisältää vaikuttavat määrät sekä Bifidobacterium- että Lacticaseibacillus GG -bakteereita. Yhdessä purutabletissa on yhteensä kaksi miljardia probioottibakteeria. Mukana on myös C-vitamiinia. Hyvänmakuinen purutabletti sopii leikki-ikäisille ja sitä vanhemmille jokapäiväiseen käyttöön. Tuote sopii myös kuuriluontoiseen käyttöön, esimerkiksi antibioottikuurin aikana.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

1-2 tablettia sisältää: Bifidobacterium lactis 1-2 x 109 (1-2 mrd.) ja Lacticaseibacillus rhamnosus GG:1-2 x 109 (1-2 mrd.) aktiivista bakteeria, C-vitamiini: 20-40 mg (25 %-50 vertailuarvosta).

Bioteekki BalanticPro on Suomessa suunniteltu maitohappobakteerisarja. Sarjasta löytyvät laadukkaat tuotteet koko perheen käyttöön.

Tuotetiedot
Ainesosat

Makeutusaine (ksylitoli), maltodekstriini (maissista), maitohappobakteerivalmiste, C-vitamiini, luontainen aromi (mansikka), väri (punajuuresta), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen mono- ja diglyseridit ja magnesiumsuolat, piidioksidi), happo (sitruunahappo).

Sötningsmedel (xylitol), maltodextrin (av majs), mjölksyrebakteriepreparat, C-vitamin, naturlig arom (jordgubbe), färg (av rödbeta), klumpförebyggande medel (mono- och diglyserider och magnesiumsalter av veg. fettsyror, kiseldioxid), syra (citronsyra).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Käyttöohjeet

1-2 purutablettia päivässä.
Makeutettu ksylitolilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää.

1-2 tuggtabletter dagligen.
Sötad med xylitol. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan. Ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6413620600958

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita