Sisältöön
Biotherm

Biotherm Cera Repair Barrier Cream päivävoide 50 ml

58,00 €
1 160,00 €/l

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Kiireinen arki asettaa haasteita ihosi suojamuurille päivittäin. Biotherm Cera Repair Barrier Cream vahvistaa ihosi suojamuuria, ja sopii kaikille ihotyypeille - myös herkälle iholle.

Uusi Cera Repair päivävoide kosteuttaa ihoasi. Käytön jälkeen iho tuntuu tasaisemmalta ja on luonnollisen heleä. Cera Repair myös rauhoittaa ihoasi ja parantaa ihon elastisuutta.

Voiteen kevyt ja silkkinen koostumus imeytyy nopeasti iholle ja jättää ihon miellyttävän pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi.
Cera Repair sisältää luonnollista alkuperää olevia ainesosia kuten Biokeramideja, jotka auttavat vahvistamaan ihon omaa suojamuuria, sekä Biothermin erityistä ainesosaa, uudistavaa Life Plankton -probioottifraktiota.

Voide on kehitetty kunnioittaen meriympäristöä, on 94% luonnollista alkuperää ja 90% biohajoava*. Ympäristöystävällisen pakkauksen purkin kansi on valmistettu 100% kierrätysmuovista ja on 100% kierrätettävä, purkki on valmistettu 40% kierrätyslasista ja ulkopakkaus kierrätypahvista. Ulkopakkauksessa ei ole muovia.

*Todettu OECD 301 tai samankaltaisella ISO-testillä.

Koko

50ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3614273393539