Sisältöön
Terveyskaista

Terveyskaistan Ubikinoni 150 mg + seleeni ravintolisä 100 kaps.

49,50 €
707,14 €/kg
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Elinvoimaa ja energiaa elämään.

Ubikinoni 150 mg + seleeni + C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.
Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on rasvaliukoinen vitamiinin kaltainen aine ja sitä löytyy luonnostaan jokaisesta kehon solusta, pääasiassa solujen energialaitoksista eli mitokondrioista. Sillä on tärkeä rooli solujen energia-aineenvaihdunnassa, ATP:n muodostuksessa. Ubikinonia on eniten niissä elimissä, joissa energian tarve on suurin: sydämessä, munuaisissa, maksassa ja lihaksissa.
C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. Sekä C-vitamiini että seleeni suojaavat soluja hapettumisstressiltä eli ne toimivat antioksidantteina. Seleeni edistää lisäksi kilpirauhasen normaalia toimintaa.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, makeuttamaton / sokeriton.

1–2 kapselia sisältää:
Ubikinonia 150-300 mg
Seleeni 100–200 mcg (182–364 %)
C-vitamiinia 40-80 mg (50-100 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot
Ainesosat

Auringonkukkaöljy, ubikinoni, kuori (gelatiini, glyseriini), askorbiinihappo, emulgointiaineet (auringonkukkalesitiini, glyseryylimonostearaatti, mehiläisvaha), seleno-L-metioniini, väri (beetakaroteeni).

Solrosolja, ubikinon, skal (gelatin, glycerin), askorbinsyra, emulgeringsmedel (solroslecitin, glycerylmonostearat, bivax), seleno-L-metionin, färg (beta-karoten).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Annostus: 1-2 kapselia päivässä.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

1–2 kapslar per dag.
Överskrid inte den rekommenderade dosen. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.

Förvaring i rum temperatur. Förvaras oåtkomligt för barn.

Tuotekoodi

6430029911706

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan