Sisältöön
BYBI

BYBI Day Glow Brightening AHA Tonic kasvovesi 150ml

26,90 €
179,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Day Glow on kirkastava kasvovesi joka-aamuiseen käyttöön. Koostumuksessa on käytetty huolellisesti valittuja raaka-aineita, jotka yhdessä parantavat ihon rakennetta ja sävyä. Maitohappo (AHA) kuorii ihoa kemiallisesti tehden siitä kirkkaamman, sileämmän ja häivyttäen ihohuokosia. Superfoodit siitakesieni ja lakkakääpä parantavat ihon uusiutumista ja uusiokäytetyt kukkavedet rauhoittavat ihoa jättäen sen kuulaaksi ja säteileväksi. Day Glow on kaikille ihotyypeille sopiva hellävarainen kasvovesi.

KUORIVA: Maitohappo, joka on yksi hellävaraisista AHA-hapoista, kuorii kemiallisesti pois kuolleet ihosolut tehden ihosta kirkkaamman ja pehmeämmän samalla häivyttävän ihohuokosia. KIRKASTAVA: Superdooti lakkakääpä ja siitakesieni yhdessä antioksidanttisen valkoisen teeuutteen kanssa kirkastavat ihoa vähentäen punoitusta, pigmenttimuutoksia ja epäpuhtauksia. Niillä on myös tulehdusta estävä vaikutus, joka rauhoittaa ihoa ja tekee siitä tasaisemman.
PEHMENTÄVÄ: Sitruunamelissan kukkavesi kosteuttaa välittömästi ja kirkastaa sameaa ja kuivaa ihoa tehden siitä kuulaan ja säteilevän. Täydellinen rauhoittava pohjustus muulle ihonhoidolle ja meikille.

Luonnollinen - Vegaaninen - Hiilineutraali

Käyttö: Levitä joka aamu puhtaalle iholle. Voidaan levittää iholle suoraan tai vanulapulla. Ei tarvitse huuhdella. Day Glow on hellävarainen käytettäväksi päivittäin, mutta AHA-hapot voivat lisätä herkkyyttä auringon säteille. Testaa tuotteen sopivuus aina ennen käyttöä ja käytä aurinkosuojaa käytön jälkeen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Lactobacillus/Ganoderma Lucidum (Reishi Mushroom) Extract/Lentinus Edodes, (Shitake Mushroom) Extract Ferment Filtrate, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water, Lactic Acid, Butylene Glycol, Propanediol, Glycerin, Arginine, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Caprylic Acid, Xylitol, Lactobacillus Ferment, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Phytic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Anetholea Anisata Leaf Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Microcitrus Australasica Fruit Extract, Tasmannia Lanceolata Leaf Extract.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Vegaaninen
- Cruelty Free
- Kirkastavia AHA-happoja

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Clean Beauty Co.

Käyttöohjeet

Suosittelemme käyttämään kasvovettä iltaisin, sillä AHA-hapot tekevät ihon alttiiksi UV-säteilyjen haittavaikutuksille. Levitä kestovanulapulla puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle välttäen silmänympärysihoa. Viimeistele ihonhoitorutiinisi Night Nutrition Yövoiteella. Muista suojata iho päivisin UV-säteiltä! Suosittelemme BYBI Day Defence SPF30 Päivävoidetta.

Mikäli ihosi on erittäin herkkä, käytä tuotetta muutaman kerran viikossa päivittäisen käytön sijaan.

Day Glow on sopivan hellävarainen päivittäiseen käyttöön, mutta AHA:t kuten maitohapot voivat lisätä ihon herkkyyttä UV -säteilylle, josta voi seurata ihovaurioita ja palovammoja. Testaa tuotetta pienelle ihoalueelle ennen käyttöä, ja lisää suojakerroin käytön jälkeen. Turvallinen käyttää raskauden tai imetyksen aikana.

Applicera BYBI Beauty Day Glow Brightening AHA Tonic i ditt ansikte, hals och nacke på nytvättad hud. Du kan antingen använda en bomullsrondell eller rena fingrar. Var försiktig runt ögonen och tänk på att använda SPF efter.

Testa alltid produkter som innehåller AHA på en liten bit av din hud innan du tar den på resten.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

5060531311018

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita