Sisältöön
BYBI

BYBI Eye Plump Overnight Eye Cream silmänympärysvoide 15ml

23,90 €29,90 €
1 593,33 €/l(1 993,33 €/l)

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Eye Plump on silmänympärysvoide, joka silottaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa yön aikana. Yhdistelmä parsakaalinsiemenöljyä, hyaluronihappoa ja bakuchiolia (luonnollinen vaihtoehto retinolille) täytelöittää ja uudistaa ihoa samalla säädellen kosteustasapainoa. Juonteet, rypyt ja epätasainen tekstuuri silmänympärysiholla tasoittuu näkyvästi. Eye Plump sopii kaikille, erityisesti iholle joka tuntuu kuivalta, pintakuivalta tai vaurioituneelta tai jossa on ikääntymisestä johtuvia juonteita ja ryppyjä. Turvallinen käyttää raskauden ja imettämisen aikana. Eye Plumpin pakkaus on tehty sokeriruo'osta, hiilineutraalista materiaalista, joka on 100% kierrätettävä.

SILOTTAVA: Bakuchiol on hellävarainen, luonnollinen vaihtoehto retinolille, joka auttaa stimuloimaan kollageenin tuotantoa ja lisäämään ihon elastisuutta tehden silmänympärysihosta napakamman.
TÄYTELÖITTÄVÄ: Hyaluronihappo sitoo luontaisesti kosteutta silmänympärysihoon, näkyvästi täytelöittäen ja silottaen hienoja juonteita ja ryppyjä.
KOSTEUTTAVA: Kuiva silmänympärysiho voi näyttää samealta, vaurioituneelta ja elottomalta. Yhdistelmä kylmäpuristettua parsakaalinsiemenöljyä, skvalaania ja iltahelokkia ravitsee ja kosteuttaa ihoa saaden sen näyttämään heleämmältä ja kimmoisammalta.

Luonnollinen - Vegaaninen - Hiilineutraali

Käyttö: Painele herneen kokoinen määrä tuotetta silmien alle hellävaraisesti käyttäen nimetöntä sormea. Levitä hellävaraisesti silmien alle ja silmäkuoppiin c-kirjaimen muotoa mukaillen kunnes tuote on täysin imeytynyt. Käytä iltaisin joka päivä ennen kasvoöljyä, boosteria tai kosteusvoidetta - näin käytettynä saat kaiken hyödyn irti tehokkaista aktiiviaineista. Sopii käytettäväksi yhdessä Bakuchiol Boosterin kanssa niin, että Eye Plumpia käytetään silmien alla ja Bakuchiol Boosteria muualla kasvoilla (ei tarvitse käyttää päällekkäin). Vältä ripsirajaa, jotta tuotetta ei joudu silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne runsaalla lämpimällä vedellä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Squalane, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Propanediol, Glyceryl Stearate, Citrate, Cetearyl Olivate, Stearic Acid, Polyglyceryl-3 Stearate, Sorbitan Olivate, Hydrogenated Lecithin, Xanthan Gum, Bakuchiol, Benzyl Alcohol, Lactic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Stearoyl Glutamate, Caprylic Acid, Xylitol, Tocopherol, Phytic Acid, Sodium Hyaluronate, Bacillus Ferment, Glyceryl Caprylate, Citric Acid

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Vegaaninen
- Cruelty Free
- Sisältää Bakuchiolia

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Clean Beauty Co.

Käyttöohjeet

Taputtele nimettömällä sormella hellävaraisesti herneen kokoinen määrä voidetta kummankin silmän alle. Levitä hellävaraisesti silmänalusiholle ja luomivakoon C-kirjaimen muotoisesti. Levitä yöksi päivittäin, ennen kasvoöljyn ja kosteusvoiteen levitystä.

Använd ringfingret och klappa varsamt en ärtstor klick Eye Plump under ögonen, på ögonlocken och brynbenen. Jobba i en c-formad rörelse tills krämen är helt absorberad. Applicera Eye Plump varje natt innan applicering av serum, ansiktskräm eller ansiktsoljor, så att ögonkrämen lättare kan sjunka in i huden.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

5060531310974

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita