Sisältöön
Kocostar

KOCOSTAR Princess Eye Patch Gold hydrogeeliset silmänalusnaamiot 30 paria

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin4kappaletta
24,90 €
0,42 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Silmänympärysiholle tarkoitetut hydrogeelinaamiot, jotka kosteuttavat ja kirkastavat ihoa. Hydrogeelin ansiosta ne lukitsevat kosteuden ihoon tehokkaasti ja tuntuvat iholla viilentäviltä ja raikastavilta. Naamiot ovat biohajoavia.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Dipropylene Glycol, Ceratonia Siliqua Gum, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Allantoin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Potassium Chloride, Butylene Glycol, Dextrin, Synthetic Fluorphlogopite, Adenosine, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Niacinamide, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Calcium Lactate, CI 77491, Jania Rubens Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Tin Oxide, Sodium Hyaluronate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Freesia Alba Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Gold

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

NBI Nordic Beauty Import Oy

Käyttöohjeet

Laita naamiot puhdistetulle, kuivalle silmänympärysiholle ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Hiero ylimääräinen seerumi ihoon.

Applicera maskerna på den rena och torra huden omkring ögonen och låt verka 10-15 minuter. Massera in överflödigt serum i huden.

Tuotekoodi

8809328320058

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    aurinkoinenVahvistettu osto

    Sopii myös atooppiselle iholleni

    Monesti olen jo ostanut kyseisiä silmänalusnaamioita ja palaan aina käyttämään kyseistä tuotetta. Jos herään väsyneen näköisenä tai silmänaluset turvonneena ja käyttää näitä, niin näyttää paljon freesimmältä ja turvotuskin laskee. Itse säilytän tuotetta jääkaapissa, niin auttaa vielä paremmin turvotukseen. Minulla on hyvin herkkä ja reagoiva iho, mutta kyseinen tuote sopii myös iholleni. Suosittelen!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    sarkkuVahvistettu osto

    Kosteuttaa tehokkaasti

    Olen ollut tyytyväinen. Laput on helppoja käyttää ja mukavat kasvoilla. Hieman liukuvat, mutta se ei haittaa. Kosteuttavat tehokkaasti ja levitän lopuksi myös yläluomille, jotka talvella kuivuvat helposti. Säilytän jääkaapissa, jotta viileys freesaa ja vähentää mahdollista turvotusta. Edullisempaa ostaa tällainen isompi setti kerralla kuin yksittäisiä.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Cincerella

    Ihan ok

    Nämä eivät pysy paikoillaan jos liikut. On siis oltava makuuasennossa, jotta eivät liu poskille. Vähän rajoittaa käyttöä. Muuten ihan ok tuote.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Ninni67Vahvistettu osto

    Kosteuttava ja virkeä lopputulos

    Nämä ihanalta tuoksuvat Eye Patchid jättävät silmänympärysihoon ylellisen tunteen ja ylimääräinen öljy on mukava levittää virkistämään ihoa. Kannattaa olla paikallaan tai lepoasennossa, koska öljyiset patchid helposti liukuvat pois paikoiltaan.