Sisältöön
Ziaja

Ziaja Baltic Home Spa Fit kiinteyttävä vartaloseerumi 400 ml

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin5kappaletta
12,90 €
32,25 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Luo kylpylä kotiisi! Ziaja Baltic Home Spa fit kosteuttava ja kiinteyttävä vartaloseerumi silottaa selluliittia ja ihon epätasaisuuksia sekä ehkäisee niiden syntymistä.

Tuote kiinteyttää ja napakoittaa ihoa tehokkaasti. Kosteuttaa, pehmentää ja lisää ihon elastisuutta. Antioksidanttinen kofeiini aktivoi mikroverenkiertoa. Viikunauute kosteuttaa, rauhoittaa ja uudistaa ihoa. Kevyt voide-geelikoostumus ei jätä öljyistä pintaa ja imeytyy nopeasti. Voidaan käyttää koko vartalolle tai täsmätuotteena ongelma-alueille. Eksoottinen mangon tuoksu tuo kylpylätunnelman kotiisi. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Sisältää 95 % luonnollisia ainesosia. Vegaaninen. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Octyldodecanol, Propylene Glycol, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, PEG-20 Stearate, Dimethicone, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Caffeine, Shorea Stenoptera Seed Butter, Methylsilanol Mannuronate, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Carbomer, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Citronellol, Citral, Amyl Cinnamal, Geraniol, Sodium Hydroxide.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Vegaaninen
- 95 % luonnollisia ainesosia

Alkuperämaa

Puola

Käyttöohjeet

Hiero vartaloseerumi kevyesti ihoon ja anna imeytyä. Käytä päivittäin koko vartalolle tai tietyille alueille tarpeen mukaan. Jos iho on erittän kuiva, lisää lopuksi vartalovoide tai -öljy.

Applicera på hela kroppen eller endast på problem partier. Låt absorbera.

Säilytys

Säilytetään huoneenlämmössä.

Förvaras vid rumstemperatur.

Tuotekoodi

5901887049180

Arviot (5)

tuotteen arvosana 4.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JamppaVahvistettu osto

    Loistava tuote

    Olen nyt käyttänyt voidetta muutaman kuukauden koko vartalolle ja se todella toimii, kiinteyttää ja vähentää selluliittia.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    KurttuVahvistettu osto

    Aivan ihana

    Olen käyttänyt muutaman viikon ja olen tosi tyytyväinen..yksi tippa riittää koko kasvoille, eli vaikka vähän hintava niin tosi riittoisa ja kosteuttava

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TiinaVahvistettu osto

    Ihana vartalovoide!

    Herkullisen tuoksuinen ja hyvin imeytyvä vartalovoide. Kevyt mutta selkeästi kosteuttava kuitenkin. Helppo annostella pumppupullosta.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SannaVahvistettu osto

    Hyvä tuote!

    Ostin muutama viikko sitten: tuote kuivuu nopeaan ja hyvä tuoksu!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JohnaKVahvistettu osto

    Ihanan kevyttä kosteutusta

    Ihana kevyt koostumus, ei tahmaa ja imeytyy nopeasti. Tuoksu raikkaan miellyttävä. En nyt tiedä poistaako mitenkään erityisesti selluliittia, mutta miellyttävä muuten.