Sisältöön
BYBI

BYBI C-Caf Cream Vitamin C & Caffeine Day Cream päivävoide 60ml

tuotteen arvosana 3/5

Siirry arvioihin2kappaletta
39,90 €
665,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

C-Caf Cream on C-vitamiinia ja kofeiinia sisältävä päivävoide jokapäiväiseen käyttöön. Kevyt ja ravitseva voide, joka kirkastaa ja pehmentää ihoa samalla vähentäen aamuista turvotusta kasvoilla. Kaikille ihotyypeille, jotka tuntuvat sameilta, elottomilta tai epätasaisilta. Tuotteen pakkaus on tehty sokeriruo'osta, hiilineutraalista materiaalista, joka on 100% kierrätettävä.

KIRKASTAVA: C-Caf sisältää C-vitamiinia niin kakaduluumusta kuin askorbyyli-glukosiidista, jotka kirkastavat sameaa ihoa ja häivyttävät hyperpigmentaatiota, arpia ja epätasaista ihoa. Kofeiini on diureetti, joka vähentää aamuista turvotusta sekä auttaa väsynyttä ihoa näyttämään tasaisemmalta ja kirkkaammalta. KOSTEUTTAVA: Yhdistelmä sheaa, glyseriiniä ja skvalaania tekevät tuotteesta helposti levittyvän ja imeytyvän samalla, kun se nostaa ihon kosteustasapainoa. Ihosi tuntuu pehmeältä, kuulaalta ja hehkuvalta. UUDISTAVA: Matchauutteessa (vihreä tee) on todella suuri antioksidanttipitoisuus, joka auttaa ihoa suojautumaan saasteilta ja UV-säteiltä. Se myös nopeuttaa ihon uudistumisprosessia antaen pehmeän ja kimmoisan tunteen.

Luonnollinen - Vegaaninen - Hiilineutraali

Käyttö: Käytä aamuisin puhdistuksen jälkeen ennen aurinkosuojatuotetta. Levitä herneen kokoinen määrä* iholle ja hiero kasvoille ja kaulalle. Voidaan käyttää yksinään tai sekoitettuma suosikki Boosteriin lukitsemaan kosteus iholle. Hyvä pohja meikille. *Kun sanomme herneen kokoinen määrä, tarkoitamme sitä. Vähemmän on enemmän, joten älä ota tuotetta liikaa, jolloin sen imeytymisessä kestää kauemmin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Shea Butter Ethyl Esters, Squalane, Glycerin, Cucumis Sativus Oil, Propanediol, Polyglyceryl-3 Cetyl Ether Olivate/Succinate, Aqua (Water), Glyceryl Stearate SE, Ascorbyl Glucoside, Arginine, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lactobacillus Ferment Lysate, Punica Granatum Extract, Caprylic Acid, Xylitol, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Lactobacillus Ferment, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Linalool, Phytic Acid, Caffeine, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Probioottinen kasvovoide

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Clean Beauty Co.

Käyttöohjeet

Levitä puhdistetuille kasvoille ja kaulalle aamuin illoin.

Applicera varje morgon innan du använder en kräm med SPF.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

5060531310462

Arviot (2)

tuotteen arvosana 3/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Lellukka86Vahvistettu osto

    Ei soveltunut omalle iholle

    Omalle iholleni (pintakuiva, herkästi reagoiva sekaiho) tämä tuote ei sopinut. Ei imeydy kunnolla, jättää ihon tahmeaksi ja kiilteleväksi. Ei jatkoon, vaikka tuleekin tosi nätissä paketissa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tara 65Vahvistettu osto

    Erinomainen tuote

    Kuukauden käytön jälkeen voin todeta että tuote tekee mitä lupaa. Iho kirkastui ja tuli miellyttävän tuntuiseksi, väri tasaantui.