Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

BYBI

BYBI Strawberry Booster kasvoöljy 15ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
21,90 €
1 460,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Strawberry Booster on 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä sisältävä kosteuttava seerumi, joka sopii erityisesti hilseilevälle, ärtyneelle tai kuivalle iholle. Päivittäisen ihonhoitorutiinisi täydentämiseksi tarkoitettu boosteri imeytyy nopeasti ihoon kosteuttaen ja pehmentäen herkkää ihoa. Tuotteessa on käytetty mansikansiemenöljyä, joka syntyy mehutuotannon sivuvirtana siemenistä, jotka muutoin päätyisivät roskiin. Turvallista käyttää myös raskauden ja imetyksen aikana.

KOSTEUTTAVA: Mansikansiemenöljy sisältää omega-6- ja omega-3-rasvahappoja, jotka antavat iholle niiden kaipaamaa kosteutta samalla vahvistaen ja pehmentäen ihoa.
KORJAAVA: Auttaa korjaamaan ulkoisten ärsykkeiden, kuten UV-säteiden ja ilmansaasteiden, vauroittamaa ihoa sisältämällä runsaasti ellagiinihappoa, tehokasta antioksidanttia.
NOPEASTI IMEYTYVÄ: Tehokkaasti ravitseva ja kosteuttava seerumi, jonka koostumus on kevyt ja nopeasti imeytyvä, joten se ei tee ihosta rasvaisen tai öljyisen tuntuista ja sopii käytettäväksi sekä aamuin että illoin.

Luonnollinen - vegaaninen - hiilineutraali

Käyttö: BYBIn Boosterit täydentävät ihonhoitorutiiniasi ja niitä voidaan lisätä muihin tuotteisiin tehostamaan niiden vaikutusta. Sekoita 2-3 tippaa seerumiin, kosteusvoiteeseen tai naamioon. Vaihtoehtoisesti levitä suoraan iholle missä tahansa vaiheessa puhdistuksen jälkeen. (Antaa myös upean hehkun meikkivoiteeseen sekoitettuna.) Levitä kasvoille ja kaulalle. Käytä aamuin illoin päivittäin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

Kuivalle iholle

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Clean Beauty Co.

Käyttöohjeet

Boosteri on suunniteltu tehostamaan ihonhoitorutiiniasi ja sopii hyvin käytettäväksi yhdessä muiden ihonhoitotuotteidesi kanssa. Lisää pari tippaa Boosteria seerumin, voiteen tai balmin joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan. Loistava jokapäiväiseen käyttöön ja sopii erinomaisesti meikkipohjan alla tuomaan silkkisen kevyttä hohtoa.

BYBI boosters är ett komplement till din hudvårdsrutin och kan antingen användas direkt på huden eller blandas i en dagkräm.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Förvara i rumstemperatur.

Tuotekoodi

5060531310288

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    TiikVahvistettu osto

    Ihanan kosteuttava

    Mieto mansikkainen tuoksu, kosteuttava pintakuivalle iholle ja toimii hyvin myös päivävoiteeseen sekoitettuna.