Sisältöön
Terveyskaista

Terveyskaistan Hehku Kollageeni&Hyaluroni ravintolisä 120 kaps.

29,90 €
0,25 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Edistää ihon, hiusten ja kynsien kuntoa.

Markkinoiden vahvin kauneuskapseli Hehku Kollageeni & Hyaluroni sisältää laadukasta hydrolysoitua Verisol® F-kalakollageenia bioaktiivisessa peptidimuodossa. Hehku edistää kehon normaalia kollageenituotantoa ja ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia. Aikuisen ihon kuntoa tukee tehokas aktiiviaineiden yhdistelmä: kollageenin lisäksi hyaluronihappo, biotiini, C-vitamiini ja sinkki.

Kollageeni on ihon, hampaiden, luiden, jänteiden ja rustojen rakennusaine. Kun ikäännymme, kehomme muodostaa vähemmän ja huonompilaatuista kollageenia. Kollageenin muodostumisen heikkenemisen voi huomata ihon veltostumisesta ja juonteiden synnystä.
Hyaluronihappo on myös kehon itsensä tuottama aine, jota löytyy lähes kaikista kudoksista, mutta eniten iholta, silmistä ja sidekudoksesta. Sen päätehtävänä on hyvin vettä sitovana pitää kudokset kosteina ja hyvinvoideltuina.
Biotiini on monipuolisesti tärkeä vitamiini, joka mm. edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaaleina.
C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, ikenien, hampaiden, luuston, rustojen ja verisuonten normaalia toimintaa varten. Se myös suojaa soluja hapetusstressiltä.
Sinkki on hivenalkuaine, joka edistää ihon, hiusten, kynsien ja luuston pysymistä normaaleina. Se edistää myös solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, makeuttamaton / sokeriton.

Suositellussa päiväannoksessa (4 kapselia) on:
1200 mg kollageenia
100 mg hyaluronihappoa
200 mg C-vitamiinia
10 mg sinkkiä
2000 mcg biotiinia

Tuotetiedot
Koko

120KPL

Ainesosat

Verisol® F- hydrolysoitu kala­kollageeni, kapselikuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumaskorbaatti, natriumhyaluronaatti, sinkkipikolinaatti, riisiuutevalmiste, D-biotiini.

Verisol® F-hydrolyserat fiskkollagen, kapselskal: hydroxipropylmetylcellulosa, natriumaskorbat, natriumhyaluronat, zinkpicolinat, risextraktberedning, D-biotin.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos on 4 kapselia päivässä.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Rekommenderad daglig dos är 4 kapslar per dag. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Näringstillskottet ska inte användas som ersättning för en varierad kost.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Ej inom räckhåll för barn.

Tuotekoodi

6430029911430