Sisältöön
Terveyskaista

Terveyskaistan Hehku Kollageeni&Biotiini ravintolisä 120 kaps.

21,90 €
0,18 €/kpl
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Edistää ihon, hiusten ja kynsien kuntoa.

Markkinoiden vahvin kauneuskapseli Hehku Kollageeni & Biotiini sisältää laadukasta hydrolysoitua Verisol® F -kalakollageenia bioaktiivisessa peptidimuodossa. Se edistää kehon normaalia kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia tehokkaalla aktiiviaineiden yhdistelmällään.

Kollageeni on kehon yleisin proteiini ja kehon itsensä tuottama. Se on ihon, hampaiden, luiden, jänteiden ja rustojen rakennusaine. Kun ikäännymme, kehomme muodostaa vähemmän ja huonompilaatuista kollageenia. Kollageenin muodostumisen heikkenemisen voi huomata ihon veltostumisesta ja juonteiden synnystä.
Biotiini on monipuolisesti tärkeä vitamiini, joka mm. edistää ihon, hiusten ja limakalvojen pysymistä normaaleina.
C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon, ikenien, hampaiden, luuston, rustojen ja verisuonten normaalia toimintaa varten. Se myös suojaa soluja hapetusstressiltä.
Sinkki on hivenaine, joka edistää ihon, hiusten, kynsien ja luuston pysymistä normaaleina. Se edistää myös solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, makeuttamaton / sokeriton.

Suositellussa päiväannoksessa (4 kapselia) on:
1200 mg kollageenia
200 mg C-vitamiinia
10 mg sinkkiä
2000 mcg biotiinia

Tuotetiedot
Koko

120KPL

Ainesosat

Verisol® F- hydrolisoitu kala­kollageeni, kapselikuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, natriumaskorbaatti, sinkkipikolinaatti, riisiuutevalmiste, D-biotiini.

Verisol® F-hydrolyserat fiskkollagen, kapselskal: hydroxipropylmetylcellulosa, natriumaskorbat, zinkpicolinat, risextraktberedning, D-biotin.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos on 4 kapselia päivässä.
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruoka­valion korvikkeena.

Rekommenderad daglig dos är 4 kapslar per dag. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Näringstillskottet ska inte användas som ersättning för en varierad kost. Ej inom räckhåll för barn.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Ej inom räckhåll för barn.

Tuotekoodi

6430029911423

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan