Sisältöön
Terveyskaista

Terveyskaistan Aurinko C 1000 mg 90 tabl.

16,90 €
0,19 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vahva ja pitkävaikutteinen Aurinko C 1000 mg vastustuskyvyn tueksi.

Aurinko C 1000 mg on vahva ja pitkävaikutteinen C-vitamiini. Se sisältää askorbiinihapon lisäksi sitrusbioflavonoideja ja ruusunmarjaa. Pitkävaikutteisena tabletin liukenemisnopeus on tavallista hitaampi, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään sen sisältämän C-vitamiinin tehokkaammin.

C-vitamiini on kehomme toiminnalle välttämätön vesiliukoinen vitamiini, jota elimistö ei pysty itse valmistamaan tai varastoimaan, joten sitä on saatava ravinnosta säännöllisesti. Sillä on monia tärkeitä tehtäviä kehossamme, aina immuunipuolustuksen ja raudan imeytymisen tukemisesta kollageenin rakentumiseen asti ihossa, luissa ja ikenissä. Se edistää myös normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa. C-vitamiini on keholle tärkeä antioksidantti ja suojaa näin soluja hapettumisstressiltä.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, vegaaninen, makeuttamaton / sokeriton.

Tuotetiedot
Ainesosat

Askorbiini¬happo, täyteaineet: selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sitrusbioflavonoidivalmiste, ruusunmarjajauhe, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappqjen magnesiumsuolat, piidioksidi, pintakäsittelyaineet: glyseroli, karnaubavaha.

Askorbinsyra, fyllmedel: cellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa, citrusbioflavonoidpreparat, nyponpulver, antiklumpningsmedel: magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid, ytbehandlingsmedel: glycerol, karnaubavax.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausi¬annostus 1 tabletti päivässä, niellään kokonaisena.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Den rekommenderade dagliga dosen är 1 tablett per dag, sväljad hel. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Näringstillskottet ska inte användas som ersättning för en varierad kost.

Säilytys

Ei lasten ulottuville.

Ej inom räckhåll för barn.

Tuotekoodi

6430029911454