Sisältöön
Ladyvita

Ladyvita Kollageeni ravintolisä Kollageeni-hyaluronihappo-vitamiinitabletti 60 tabl

16,45 €
0,27 €/kpl

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Ladyvita Kollageeni on ravintolisä, joka sisältää mm. kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Kollageeni ja hyaluronihappo auttavat vähentämään ihon joustavuuden menetystä ja ylläpitämään ihon kiinteyttä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Vuorokausiannos 1 tabletti. Tabletti on mantelinmuotoinen, minkä vuoksi tabletti on helpompi niellä kuin pyöreä tabletti. Tablettimuoto on kliinisesti testattu. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Purkki on valmistettu osittain kierrätysmuovista.

Ainesosat

Kananmunankuorimembraanijauhe (KANANMUNASTA), täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinenselluloosa, trikalsiumfosfaatti), vitamiinit (C-vitamiini, E-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, riboflaviini, tiamiini, biotiini), maltodekstriini, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki, betasyklodekstriini, polyetyleeniglykoli, hydroksipropyyliselluloosa, karnaubavaha), kosteudensäilyttäjä (glyseroli).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Tanska

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos aikuisille (18-vuotiaasta alkaen): 1 tabletti. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

5702071388838