Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Whamisa

Whamisa Kasvoemulsio Double Rich 150ml

tuotteen arvosana 4.6/5

Siirry arvioihin10kappaletta
56,90 €
379,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Syväkosteuttava kasvoemulsio kaikille ihotyypeille ja kuivalle/sekaiholle. Luomulaatuiset argan- ja jojobaöljyt muodostavat vahvan, mutta samalla kevyen suojan, joka sitoo ihoon kosteutta ja ravintoaineita. Ihonhoidollisten vaikutusten maksimoimiseksi vesi on korvattu aloe-uutteella ja Whamisan oma fermentointimenetelmä tehostaa kasviuutteiden ravitsevia vaikutuksia.

Tuotetiedot
Koko

150ML

Ainesosat

*Aloe Barbadensis Leaf Extract(85.47%), *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil(2.5%), *Aloe Barbadensis Leaf Juice(2%), *Olea Europaea (Olive) Fruit Oil(2%), *Butyrospermum Parkii (Shea) Butter(1.5%), **Cetyl Alcohol, **Cetearyl Olivate, **Sorbitan Olivate, *Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter(0.5%), *Argania Spinosa Kernel Oil(0.5%), *Persea Gratissima (Avocado) Oil(0.2%), Gluconolactone, *Calendula Officinalis Flower Oil(0.1%), *Helichrysum Arenarium Extract(0.1%), *Avena Sativa (Oat) Kernel Extract(0.1%), *Camellia Sinensis Leaf Extract(0.1%), Algin, *Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract(0.1%), *Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate(0.01%), *Lactobacillus/Nelumbo Nucifera Flower Ferment Filtrate(0.01%),*- Lactobacillus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate(0.01%), Xanthan Gum, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Ipomoea Batatas Extract, **Caprylic/Capric Triglyceride, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Geranium Maculatum Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Rosa Damascena Flower Oil.(*Certified Organically Grown **Natural Origin ***Naturally derived extract in Preservative function)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Taputtele hellävaraisesti imeyttäen kasvoille ja kaulalle puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen aamuin/illoin.

Efter rengöring och toner, klappa försiktigt in Whamisa Lotion Double Rich i ansiktet och låt det absorberas. Applicera därefter gärna Whamisa Organic Flowers Water Cream eller Nourishing Cream om det behövs.
Använd dagligen - morgon och kväll

Tuotekoodi

8809403814496

Arviot (10)

tuotteen arvosana 4.6/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SaarukkaVahvistettu osto

    Aivan ihana

    Ostin tämän tuotteen vähän epähuomiossa, koska luulin että se on kasvovesi . Mutta en ole katunut hetkeäkään. Aivan ihana tuote.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SagaSopraanoVahvistettu osto

    Aivan loistava tuote!

    Olen käyttänyt Whamisan tuotteita jo useamman vuoden. Olen atoopikko ja hajusteherk mutta nämä eivät ärsytä lainkaan. Pitävät ihon ihanassa kunnossa!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    EmiliaVahvistettu osto

    Kevyt, mutta kosteuttava

    Ihoni on tosi kuiva, joten vähän epäröin emulsion toimivan, koska tuntui niin kevyeltä käytössä, mutta se on kosteuttavat ihoa hyvin. Tuote on todella riittoisa ja miellyttävä iholla. Pieni miinus tuoksusta, joka ei ole itselle mieluisin, muttei niin voimakas, että se pahasti häiritsisi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    LisbethVahvistettu osto

    Loistava tuote.

    Olen käyttänyt tätä tuotetta useammankin pullon ja tulen vielä käyttämään. Hyvin kosteuttava tuote kuivalle iholleni. Käytän myös muita Whamisan tuotteita ja voin suositella. Sinoa miinus lasipullosta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Mari 67Vahvistettu osto

    Tuote lisää käyttämääni sarjaan!

    Olen käyttänyt saman sarjan kasvovettä! Täydentää ihonhoidon!