Sisältöön
Chloé

Chloé Rose Tangerine for Women EdT tuoksu 30 ml

71,00 €
2 366,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Chloé Eau de Toilette Rose Tangerine avautuu kimaltelevalla ruusulla, jossa on kirkkaita, raikkaita ja selkeitä sävyjä, jotka ovat olennainen osa brändin hajuvesi-identiteettiä. Eloisa kukkaistuoksu ilmentää vapautta, keveyttä ja naisellisuutta - periaatteita, joiden pohjalta Chloé perustettiin Pariisissa yli 60 vuotta sitten.

Tämä naisten eau de toilette ilmaisee iloista naisellisuutta, joka on vapautuneempaa kuin koskaan. Suihkuta ranteisiin ja kaulaan vapauttaaksesi ikonisen ruusun tuoksun odottamattoman, aurinkoisen ja hedelmäisen vivahteen. Kirkas ja spontaani tuoksu sopii täydellisesti vapaamielisille naisille, jotka haluavat lisätä säihkettä päiväänsä.

Ikoniset ruusun vivahteet sulautuvat yhteen mandariinin hedelmäisen välähdyksen kanssa synnyttäen leikkisän ja kimaltelevan hajuveden. Eloisa mustaherukka, jossa on vihreitä vivahteita, korostaa tuoksun eloisaa luonnetta. Seetrin ja valkoisen meripihkan pohjalla on virtaviivaista, erittäin nykyaikaista eleganssia.

Chloé -tuoksuissa paperia ja kartonkia on käytetty 50 % vähemmän kuin aiemmissa Signature-sarjan pakkauksissa. Tämä moderniin, herkästi laskostettuun lasipulloon suljettu naisten eau de toilette on koristeltu oranssinpinkillä nauhalla, joka on saanut inspiraationsa Chloén ikonisesta silkkipuserosta.

Chloé on luonnostaan naisellinen talo, joka on sitoutunut edistämään naisten asemaa.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3614229395587