Sisältöön
NUXE

NUXE Huile Prodigieuse Florale Multi-Purpose Dry Oil kuivaöljy 50 ml

29,90 €
598,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Huile Prodigiouse Florale Multi-Purpose Dry Oil on kukkaistuoksuinen kuivaöljy vartalolle, kasvoille ja hiuksille. Ylellinen Nuxe Huile Prodigieuse -kuivaöljyn raikas ja herkän lumoava kukkaistuoksu Florale ravitsee, kosteuttaa, korjaa ja kaunistaa ihoa ja hiuksia. Öljy sopii kaikille ihotyypeille ja sen tunnusomainen tuoksu lisättynä miellyttävillä kukkaistuoksuilla tekee sen levittämisestä iholle nautinnollisen hetken. Koostumus on 96,9 % luonnollista alkuperää.

Nuxe Huile Prodigieuse -kuivaöljyt ovat tämän ranskalaisen kosmetiikkasarjan sydän ja todellisia klassikkotuotteita. Nuxen kuivaöljyjen hoitava koostumus sisältää 7 eri hoitavaa 100 % kasviöljyä. Tsubakiöljy ravitsee ja kiinteyttää, arganöljy korjaa ja ravitsee, purasruohon siemenöljy silottaa ja tasoittaa, hasselpähkinäöljy rauhoittaa, makadamiapähkinäöljy ravitsee, kameliaöljy kosteuttaa ja makea manteliöljy pehmittää ihoa. Antioksidanttinen E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Kaikki nämä yhdessä huolehtivat kasvojen ja vartalon ihon kauneudesta sekä hiusten pehmeydestä.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Ainesosat

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE*, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL*, DICAPRYLYL ETHER*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL*, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL*, TOCOPHEROL*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL*, TOCOPHERYL ACETATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE*, ASCORBIC ACID*, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL [N2216/A]. *Origine naturelle / Natural origin. Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

Laboratoire NUXE 

Käyttöohjeet

Käytä kasvoilla ja vartalolla voiteen tavoin tai käytä hiuksiin öljyhoitona tai viimeistelytuotteena. Vinkki: Kuivaöljy on erinomainen hoitotuote myös auringonoton jälkeen. Voit käyttää kuivaöljyä vaikka vuoden jokaisena päivänä, aamuin illoin, voiteen tapaan tai sen lisäksi. Se kosteuttaa ihoa pitäen sen miellyttävän tuntuisena.
Kasvot: Levitä öljyä kuivalle iholle 1-2 kertaa päivässä aloittaen kasvojen keskeltä edeten reunoille. Voit myös sekoittaa muutaman tipan käyttämäsi kasvo- tai meikkivoiteen sekaan. Voit antaa hehkua kasvoillesi tai korostaa poskipäitäsi, nenän yläosaa, otsaa ja leukaa.
Vartalo: Hiero öljyä pyörivin liikkein kiinnittäen erityistä huomiota erityisen kuiviin kohtiin. Voit lisätä sitä myös vartaloemulsiosi joukkoon.
Hiukset: Suihkauta muutama tippa öljyä käsiin ja levitä hiusten kuiviin latvoihin niin usein kun on tarve. Voit myös sivellä kuivaöljyä hiussuortuviin pitkin matkaa antamaan kaunista sävyä.

Tuotekoodi

3264680024382

Arviot (3)

arvosana4,7/5

  • arvosana4/5

    Lissi35Vahvistettu osto

    arvosana4/5

    Lissi35
    Vahvistettu osto

    Voimakas tuoksu

    Tuoteessa todella voimakss tuoksi, mutta hyvä sellainen. Ei tahraa, iho ei jää öljyiseksi. Guote kuitenkin voimakas, herkälle iholle voi tulla läikkiä. Kannattaa aloittaa asteittain tuotteen käyttö.

  • arvosana5/5

    MoonstoneVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Moonstone
    Vahvistettu osto

    Ihana tuote jolla huumaava tuoksu!

    Aivan ihana öljy jonka tuoksu suorastaan huumaava! Kukkainen ja kesäinen mutta ei liian voimakas vaan ihanan raikas! Sopivan kosteuttava öljy olematta liian öljyinen :D

  • arvosana5/5

    jaanamarjatta 63Vahvistettu osto

    arvosana5/5

    jaanamarjatta 63
    Vahvistettu osto

    Ylellinen tuote

    Aivan ihanan tuoksuinen ja ylellisen tuntuinen öljy sekä iholle että hiusten viimeistelyyn. Eli tuote vastasi täysin siitä annettuun kuvaukseen.

Ladataan