Sisältöön
Marc Jacobs

Marc Jacobs Daisy EdT tuoksu 30 ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin12kappaletta
68,00 €
2 266,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette for Women on julistus huolettomasta nuoruudesta kaikessa sen riemukkaassa loistossa. Se on portti kauniin yksinkertaisuuden maailmaan naisille, jotka heittäytyvät sydämensä kyllyydestä elämään. Säteilevä Marc Jacobsin naisille suunnattu hajuvesi, joka iloitsee silkasta elämänilosta, nestemäinen ruumiillistuma puhtaasta hehkuvasta auringonpaisteesta, joka heijastaa täydellisesti Daisy-naisen lähestymistapaa kaikkeen, mitä hän tekee. Loistelias, optimistinen, leikkisä ja erittäin omaperäinen.

Tämä loistelias kukkaistuoksu puhkeaa kuin kultainen kesäaurinko päivänkakkarapellon yllä, ja sen avautumisessa on meheviä, juuri poimittuja villimarjoja, joita pehmentää hämärtynyt valkoinen orvokki, joka antaa unenomaisen, pehmeän tarkennuksen, kuin lennossa kuvattu polaroid-hetki. Sydämessä samettinen jasmiini antaa hajuvedelle siivet. Tuoksussa on runsaasti aistillista santelipuuta, joka antaa romanttisen lopputuloksen ja tekee siitä naisten tuoksun, joka viipyy pitkään.

Marc Jacobs Daisy on luonnostaan naisellinen ja vastustamaton, tuoksuva tulkinta kesäajan suloisuudesta - kenkien riisumisesta ja nurmikolla telmimisestä, pilvien lipumisesta ohi huomista ajattelematta.

Parfyymimestari Alberto Morillas on onnistunut luomaan täydellisen eau de toilette -tuoksun naisille, jotka haluavat löytää nuoruuden elinvoimaisen viehätyksen ja huolettomuuden. Tuoksu avautuu kuin puhdas runous.

Kultainen tuoksuneste kimaltelee ikonisessa 30 ml:n Daisy-pullossaan, jota koristavat kukkivat valkoiset päivänkakkarat, jotka tuovat tuoksuun hassun ja retrovaikutteisen vivahteen. Hullu mutta ajaton, leikkisä mutta hienostunut, ja yhtä luontaisesti ainutlaatuinen ja toiveikas kuin nainen, joka sitä käyttää. #MJDaisy

Tuotetiedot
Koko

30ML

Alkuperämaa

Saksa

Tuotekoodi

3614229159035

Arviot (12)

tuotteen arvosana 4.7/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  SirpaVahvistettu osto

  Raikas ihana tuoksu

  Olen käyttänyt tätä tuoksua jo vuosia. Ostin tällaisen pienemmän pullon isomman kaveriksi niin se on kivempi ottaa reissuun mukaan.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  MesahaVahvistettu osto

  Raikas

  Minulla tulee päänsärkyä useista hajuvesistä, mutta Marc Jacobsin Daisystä ei tule. Se on raikas ja pehmeä tuoksu. Siitä tulee mieleen kevät ja vuoden ensimmäisten luonnonkukkien tuoksu. Myös häivähdys merituulen raikkautta tulee mieleen.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  pekka52Vahvistettu osto

  Aistikas

  Olen ostannut Vaimolle mnta vuotta Marc Jacoss tuotteita Viimeiksi annoib 11.1 kun oli hopeahääpäivä

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  Aikuinen nainenVahvistettu osto

  Naisellinen tuoksu

  Tutustuin tuoksuun tyttärelläni ja ihastuin. Ihana tuoksu.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  ElluVahvistettu osto

  Ihana tuoksu

  Olen käyttänyt tuotetta jo monta vuotta, sopii arkeen ja juhlaan. Ihana tuoksu.