Sisältöön
ghd

ghd Perfect Ending Final Fix Hair Spray hiuskiinne 75 ml

17,90 €
238,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Viimeistele kampauksesi ghd perfect ending -hiuskiinteellä ja pidä se paikallaan. Kevyt hiuskiinne tuntuu hiuksissa näkymättömältä mutta antaa hyvää pitoa valmiille kampaukselle koko päiväksi.

Käyttämällä ghd perfect ending -suihketta saat pitkäkestoisen kampauksen ja estät suortuvia, olivatpa hiuksesi kiharat, lainehtivat tai suorat. ghd perfect ending -hiuskiinne on kosteudenkestävä ja nopeasti kuivuva. Se sopii kaikille hiustyypeille ja on helppo harjata pois ennen uutta hiusten muotoilua.

Käytä kerroksittain muiden ghd-hiustuotteiden kanssa ja muotoile pitkäkestoiset, ammattilaistasoiset unelmiesi hiukset. ghd perfect ending on välttämätön osa hiusten muotoilua. Käyttämällä sitä yhdessä omien ghd-muotoiluvälineiden kanssa saat pitkäkestoisia ja ammattilaistasoisia tuloksia. Kätevä 75ml matkakoko.

Tuotetiedot
Ainesosat

Alcohol Denat.Butane,Propane,Isobutane,Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl MethacrylateCopolymer,Aqua,Polyurethane-14 (and) AMP-Acrylates Copolymer,Aminomethyl Propanol, Cetearyl Octanoate,Panthenol,Parfum,Alpha-Isomethyl Ionone,BenzylSalicylate,HexylCinnamal,Limonene.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

5060356734375