Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Whamisa

Whamisa Toner Deep Rich - Syväkosteuttava kasvovesi 155ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin59kappaletta
56,90 €
367,10 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Toner Deep Rich - Syväkosteuttava kasvovesi/hoitovesi normaalille, kuivalle ja pintakuivalle iholle sekä aikuiselle iholle anti-age-ihonhoitoon.. Täyteläinen, seerumimainen koostumus ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehovaikutteisesti ja saa ihon tuntumaan säännöllisessä käytössä pehmeältä ja joustavalta sekä näyttämään heleältä ja ihon sävyn tasaiselta. Kosteuttavat aloe- ja marunauute ( artemisia) hoitoveden pohjalla suojaavat ja hoitavat ihoa ehkäisten juonteita ja ryppyjä. Fermentoidut kasviuutteet vievät ravintoaineita syvemmälle ihokerroksiin ja iho saa ne tehokkaammin käyttöönsä. Glucotolactonate (PHA) toimii hoitovedessä kirkastavana ainesosana, joka ehkäisee ihon tukkeumia ja tasoittaa ihon pintaa aiheuttamatta aurinkoherkkyyttä.

Tuotetiedot
Koko

155ML

Ainesosat

*Aloe Barbadensis Leaf Extract, *Artemisia Annua Extract, *Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, *Glycerin, Gluconolactone, Galactomyces Ferment Filtrate, Lilium Tigrinum Extract, *Helichrysum Arenarium Extract, ***Scutellaria Baicalensis Root Extract, ***Paeonia Suffruticosa Root Extract, ***Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, *Lactobacillus/Chrysanthemum Sinense Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Nelumbo Nucifera Flower Ferment Filtrate, *Lactobacillus/Taraxacum Officinale (Dandelion) Rhizome/Root Ferment Filtrate, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Ipomoea Batatas Root Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, **Sorbitan Oleate, Xanthan Gum, Aniba Rosodora (Rosewood) Wood Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Geranium Maculatum Oil ||*Certified Organically Grown **Natural Origin ***Naturally derived extract in Preservative function/Bergamot Oil Bergaptene Free

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Taputtele kevyesti kasvoje iholle puhdistuksen jälkeen aamuin/illoin. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi jatka ihon hoitoa Whamisa kasvoemulsiolla tai -voiteella. Vinkki: Kerrosta iholle 7 kertaa korealaisen "7 Skin method" -ihonhoitorutiinin mukaisesti maksimoidaksesi ihon kosteuden. Kaada kämmenille noin 2 tippaa hoitovettä ja taputtele se kevyesti kasvoille kunnes se on imeytynyt hyvin. Toista tämä useamman kerran kunnes iho tuntuu täyteläiseltä ja kosteutetulta.

Använd efter rengöring. Applicera en liten klick Deep Rich Toner i handen och applicera varsamt på huden. Använd dagligen, morgon och kväll.
Tips: Applicera på huden sju gånger enligt den koreanska hudvårdsrutinen "7 Skin Method" för att maximera hudens fukt.

Tuotekoodi

8809403814465

Arviot (59)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AbcdVahvistettu osto

    Hyvä kosteuttava kasvovesi

    Toinen pullo menossa. Kosteuttaa hyvin, kosmetologikin huomannut eron ihossani, sillä epäpuhtaudet helpommin poistettavissa ihon voidessa paremmin. Koostumus ei ole liian juokseva, helppo levittää käsin taputellen. Riittoisa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KerttuVahvistettu osto

    Superkosteuttava arkituote

    Tuote on ollut arjen pelastaja pintakuivalle sekaiholleni. Alettuani käyttää tätä aamun illoin, on pintakuivuus hävinnyt ja ihon luonnollinen kimmoisuus ja kosteustasapaino palannut. Kaiken hehkutuksen arvoinen tuote.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MarjisVahvistettu osto

    Ihana tuote

    Ostin tuotteen jokin aika sitten. Iho tuntuu ihanan pehmeältä. Helppo käyttää, imeytyy hyvin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    laiskahko ihonhoitajaVahvistettu osto

    Kosteuttava ja miellyttävän mieto tuoksu

    Tuote kosteuttaa hyvin ja koska koostumus on paksuhko, se kannattaa ehdottomasti levittää/taputella käsin iholle – muuten tuotetta menee hukkaan. Käsiin jää hieman tahmainen tuntu, mutta se on pieni pulma. En käytä hajustettuja tuotteita juuri ollenkaan, mutta tämän tuoksu on tarpeeksi mieto. Olen laiskahko hoitamaan ihoani – minulle riittää kolme Whamisan tuotetta: öljypuhdistus silloin tällöin, kasvovesi ja water cream päivittäin.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MarjoVahvistettu osto

    Riittoisa ihme!

    Kosteuttaa jättämättä ihoa tahmeaksi. Helppo käyttää illalla ja aamulla meikin alle. Voi laittaa usemman kerroksen. Tuoksu selvä, mutta ei hajuherkälle liian voimakas. Miinusta lasipullosta, jota haastava kuljettaa reissussa mukana. Ostan uudelleen jos tämä joskus loppuu.