Sisältöön
Abecita

Abecita Mama imetysliivit

tuotteen arvosana 4.2/5

Siirry arvioihin6kappaletta

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Abecita Mama imetysliivit. Topatut ja kaarituettomat liivit. Leveät, säädettävät olkaimet ovat mukavat ja tukevat. Selässä 6-portainen hakaskiinnitys, sopii erilaisille vartalotyypeille, kun paino ja koko voivat vaihdella paljon raskauden jälkeen. Kaunis malli pilkullista kangasta, jossa romanttista pitsiä kuppien yläosassa.

Tuotetiedot
Materiaali

90% POLYAMIDI, 10% ELASTAANI

Tuotekoodi

7394224747548

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.2/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    abc123Vahvistettu osto

    OK liivit ja vinkki

    Pitsikaistaleet jäävät rinnan päälle imettäessä, mikä on ihan kiva – vauva voi ottaa siitä kiinni ja julkisella paikalla imettäessä siitä saa vähän "diskreettisuojaa", jos sellaista kaipaa. Kuppien välissä on kova muovinen/metallinen koriste, joka kannattaa leikata pois. Muuten se painaa vauvaa kasvoihin rinnalla lepäillessä. Olkaimiin toivoisin enemmän säätövaraa ja pehmeyttä. Itselläni valuvat koko ajan ja hiertävät nukkuessa, ovat kovaa materiaalia. Kupit pehmeät ja mukavat. Kupin avattava osa pysyy muodossaan kun sen avaa, eli liivinsuoja ei tipahda niin helposti imettäessä. Toisaalta esim pumppausta varten rintaa ei aivan helposti saa tarpeeksi esiin, vaan pitää rullailla pois tieltä.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AussieneitoVahvistettu osto

    Erittäin hyvät imetysliivit

    Nämä liivit ovat erittäin pehmeät ja mukavat päällä, ja ovat hyvin pitäneet ryhtinsä vaikka joutuvatkin kovalle kulutukselle.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    EMSEVahvistettu osto

    Hyvä istuvuus

    Mukavat ja huomaamattomat päällä. Kaunis ulkoasu.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MariananaVahvistettu osto

    Kauniit imetysliivit

    Näyttää ja tuntuu hyvälle. Loisto-ostos, vaikka vähän pelotti ostaa sovittamatta.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Jh80Vahvistettu osto

    Harvinaisen jämäkät imetysliivit.

    Ainoat kunnolliset liivit mitä löysin Savonlinnasta. Ainoa miinus on löystyvät olkaimet. Hyvä jos löytyisi liivit missä olkaimet olisi ristissä takana tai olisi painija selkä olkaimet