Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

ghd

ghd helios™ professional hairdryer Plum hiustenkuivaaja

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
239,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kaunis föönaustulos on syntymäoikeus, joten hyödynnä uuden ghd helios™ -hiustenkuivaajan tehoa – hallitun muotoilun uusin innovaatio. Kaikki kunnia ghd helios™ -hiustenkuivaajan tehokkuudelle.

Hiustenkuivaajassa on erityinen Aeroprecis™-tekniikka, joka yhdistää sisäpuolen edistyneen aerodynamiikan tehokkaan puhalluksen keskittämiseksi ja muotoillun suuttimen tasaista lämmönjakautumista varten. ghd helios™ tekee muotoilusta hallitumpaa, ja 8/10 on samaa mieltä*. Kevyt, harjaton moottori luo tehokkaan 120 km/h puhalluksen, mikä nopeuttaa muotoilua huomattavasti. Sinulle jää enemmän aikaa maailman valloittamiseen. ghd helios™ on ergonomisesti tasapainotettu, minkä ansiosta muotoilu tuntuu kevyemmältä. Siinä on rikkaan luumun sävy ja tyylikkäitä kullansävyisiä yksityiskohtia. Se antaa kampaamolaatuisia tuloksia ennennäkemättömällä tavalla.

Suunniteltu virtaviivaistamaan puhallusta ja toimimaan tehokkaasti ja tarkasti. Hämmästyttää antamalla 30 % enemmän kiiltoa** ja sileämmän lopputuloksen, 9/10 on samaa mieltä**. Erilaiset nopeus- ja lämpötilasäätimet takaavat upean föönaustuloksen ja virheettömän viimeistelyn halutusta tyylistä tai hiusten luonnollisesta rakenteesta riippumatta.

*verrattuna tavalliseen kuluttajille tarkoitettuun hiustenkuivaajaan, jossa on DC-moottori
*kuluttajatesti, verrattuna tavalliseen hiustenkuivaajaan
**verrattuna luonnollisesti kuivuneisiin hiuksiin

Ominaisuudet:
Pidemmän käyttöiän tarjoavan, harjattoman moottorin puhallusnopeus on 120 km/h, minkä ansiosta saat nopean, kampaamotasoisen föönauksen.
Aeroprecis™-tekniikka mahdollistaa intuitiivisen, hallitumman muotoilun.
Erilaisia teho- ja lämpötilasäätimiä, kuten viileäpuhallus.
Kevyempi ergonomisen muotoilun ansiosta.
Erityinen akustinen järjestelmä takaa alhaisen äänitason.
3 m virtajohto
Paino 0,78 kg

Tuotetiedot
Väri

Plum

Koko

1KPL

Muut ominaisuudet

Ammattilaisten vaatimukset täyttävä ghd Helios nopeaan ja täsmälliseen hiusten kuivaamiseen. AeroprecisTM teknologian sisäänrakennettu jouksupyörä vähentää ilmavirtauksen pyörteilyä laitteen sisällä ja alentaa melutasoa. Moottorin siivekkeet muuttavat ilmavirtauksen suoraan eteenpäin virtaavaksi ilmamassaksi nopeuttaen hiusten kuivumista. Tiivistetty aerodynamiikka ja taidokkaasti viimeistelty suutin tuovat ilmavirtauksen tasaisena helpottaen muotoilua ja parantaen hiusten kuivumisastetta. Ergonomia täyttää vaativimmankin ammattilaisen toiveet. Väri: luumu/kulta

Takuu

TAKUU 2 VUOTTA / GARANTI 2 ÅR

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5060569867198

Arviot (2)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MirkkuVahvistettu osto

    Erinomainen hiustenkuivaaja

    Olen ollut tosi tyytyväinen GH-Helios hiustenkuivaajaan. Kuivaaja on normaalia kalliimpi, mutta lopputuloskin muotoilun jälkeen parempi. Hiukset pysyvät pidempään ryhdissä. Kuivaaja myös kuivaa hiukset aiempaa kuivaajaani nopeammin, joten aikaakin säästyy.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JessicaVahvistettu osto

    Laadukas kuivaaja

    Laadukas ja maineensa veroinen hiustenkuivaaja! Erittäin helppo ja hyvä käyttää, ja hiukset tuntuvat ihan erilaiselta kuivauksen jälkeen. Suosittelen!