Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

ghd

ghd helios™ professional hairdryer White hiustenkuivaaja

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin1kappale
239,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Mullista muotoilurutiinisi ghd:n uusimmalla innovaatiolla – esittelyssä säihkyvän valkoinen ghd helios™ -hiustenkuivaaja, joka antaa 30 % enemmän kiiltoa* ja nopeuttaa muotoilua huomattavasti, 8/10 on samaa mieltä**.

ghd helios™ on kevyempi, nopeampi ja tarkempi. Föönaa uskomattomia kampauksia ja kulje pää pystyssä kuningattaren itsevarmuudella. ghd helios™ professional -hiustenkuivaajassa on ainutlaatuinen Aeroprecis™-tekniikka, joka yhdistää neljä edistynyttä sisäistä elementtiä. Erittäin kohdennetun ilmavirran ansiosta muotoilu on hallittua ja voit föönata kampaamolaatuisen unelmakampauksen.

Hallitse pörröisyyttä ja sähköisyyttä edistyneellä ionitekniikalla. Erityinen muotoiltu suutin takaa keskitetyn ja tasaisen puhalluksen, joka antaa kauniin sileät hiukset ja 3 kertaa yhdenmukaisemman lopputuloksen*. ghd helios on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi. Se on kevyt ja ergonomisesti tasapainotettu. Lisäksi siinä on erityinen akustinen järjestelmä, joka takaa alhaisen äänitason käytön aikana.

*verrattuna luonnollisesti kuivuneisiin hiuksiin
**verrattuna tavalliseen kuluttajille tarkoitettuun hiustenkuivaajaan, jossa on DC-moottori
**kuluttajatesti, verrattuna tavalliseen hiustenkuivaajaan

Ominaisuudet:
Pidemmän käyttöiän tarjoavan, harjattoman moottorin puhallusnopeus on 120 km/h, minkä ansiosta saat nopean, kampaamotasoisen föönauksen.
Aeroprecis™-tekniikka mahdollistaa intuitiivisen, hallitumman muotoilun.
Erilaisia teho- ja lämpötilasäätimiä, kuten viileäpuhallus.
Kevyempi ergonomisen muotoilun ansiosta.
Erityinen akustinen järjestelmä takaa alhaisen äänitason.
3 m virtajohto
Paino 0,78 kg

Tuotetiedot
Väri

White

Koko

1KPL

Muut ominaisuudet

Ylivoimaisella AeroprecisTM teknologialla varustettu ghd Helios tuo hiustenkuivaamiseen ammattilaisten vaatimukset täyttävää tarkkuutta ja nopeutta. Sisäänrakennettu jouksupyörä vähentää ilmavirtauksen pyörteilyä laitteen sisällä ja alentaa melutasoa. Moottorin siivekkeet muuttavat ilmavirtauksen suoraan eteenpäin virtaavaksi ilmamassaksi nopeuttaen hiusten kuivumista. Tiivistetty aerodynamiikka ja taidokkaasti viimeistelty suutin tuovat ilmavirtauksen tasaisena helpottaen muotoilua ja parantaen hiusten kuivumisastetta. Ergonomia täyttää vaativimmankin ammattilaisen toiveet. Väri: Valkoinen/kulta.

Takuu

TAKUU 2 VUOTTA / GARANTI 2 ÅR

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5060569867167

Arviot (1)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    HemuliVahvistettu osto

    Hiustenkuivaajien mersu

    Ostin tämän vaimolle lahjaksi, erittäin hieno ja laadukkaan oloinen.