Sisältöön
ghd

ghd helios hiustenkuivaaja Black

229,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

ghd helios™ on ghd:n johtavien fyysikkojen, insinöörien ja hiusmuotoilun ammattilaisten mullistava uusi innovaatio. Se tarjoaa äärimmäisen hallittua muotoilua ja 30 % enemmän kiiltoa*. ghd helios™ vie föönauksen uudelle tasolle.

Sinulle jää enemmän aikaa maailman valloittamiseen virheettömän sileässä föönikampauksessa, jonka saat ennätysajassa mattamustalla ghd helios™ -hiustenkuivaajalla. Tässä ammattilaatuisessa hiustenkuivaajassa on ainutlaatuinen Aeroprecis™-tekniikka, joka ohjaa ilmavirran pidemmän käyttöiän tarjoavan, harjattoman DC-moottorin läpi ja tuottaa tehokkaan 120 km/h puhallusnopeuden. Tämä tehokas mutta keskitetty ilmavirta mahdollistaa nopean ja hallitun muotoilun sisäpuolen aerodynaamisen designin ansiosta. Erityinen muotoiltu suutin keskittää ilmavirran tarkkaa muotoilua varten ja antaa 3 kertaa yhdenmukaisemman lopputuloksen* ja sileämmät hiukset, 9/10 on samaa mieltä*.

Kevyt ghd helios™ on ergonomisesti tasapainotettu, mikä tekee muotoilusta mukavampaa. Erityinen akustinen järjestelmä takaa alhaisen äänitason. Laite on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja antamaan kampaamolaatuisia tuloksia.

Ominaisuudet:
Pidemmän käyttöiän tarjoavan, harjattoman moottorin puhallusnopeus on 120 km/h, minkä ansiosta saat nopean, kampaamotasoisen föönauksen.
Aeroprecis™-tekniikka mahdollistaa intuitiivisen, hallitumman muotoilun.
Erilaisia teho- ja lämpötilasäätimiä, kuten viileäpuhallus.
Kevyempi ergonomisen muotoilun ansiosta.
Erityinen akustinen järjestelmä takaa alhaisen äänitason.
3 m virtajohto
Paino 0,78 kg

Tuotetiedot
Väri

BLACK

Koko

1KPL

Muut ominaisuudet

Uusi ghd Helios yhdistää äärimmäisen suorituskyvyn upeaan ulkoasuun. Uusi ylivoimainen AeroprecisTM teknologia tuo hiusten muotoiluun ammattilaisten vaatimukset täyttävää tarkkuutta ja nopeutta. Sisäänrakennettu jouksupyörä vähentää ilmavirtauksen pyörteilyä laitteen sisällä ja alentaa melutasoa. Moottorin siivekkeet muuttavat ilmavirtauksen suoraan eteenpäin virtaavaksi ilmamassaksi nopeuttaen hiusten kuivumista. Tiivistetty aerodynamiikka ja taidokkaasti viimeistelty suutin tuovat ilmavirtauksen tasaisena helpottaen muotoilua ja parantaen hiusten kuivumisastetta. Ergonomia on suunniteltu täyttämään vaativimmankin ammattilaisen toivomukset. Väri:Musta/hopea.

Takuu

TAKUU 2 VUOTTA / GARANTI 2 ÅR

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

5060569867136