Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Omron

Omron M7 Intelli IT verenpainemittari

tuotteen arvosana 4.8/5

Siirry arvioihin6kappaletta
129,00 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Omron on kardiologien eniten suosittelema brändi (Kantar Health 2019, Eurooppa EU9) Uudistunut Omron M7 Intelli IT mittarissa on AFib sydämen rytmihäiriön (eteisvärinän) tunnistin.
Laitteessa on AFib-tila, jossa mittari tekee automaattisesti kolme peräkkäistä mittausta ja näyttää niiden keskiarvon. Jos eteisvärinän mahdollisuus on olemassa, näkyviin tulee eteisvärinän ilmaisimen symboli. Laite on validoitu ja hyväksytty käytettäväksi myös diabeetikoilla, raskaana olevilla sekä raskausmyrkytyksen aikana. M7 Intelli IT verenpainemittarissa on bluetooth ominaisuus. OMRON connect älypuhelinsovellus muodostaa yhteyden laitteeseen ja näyttää mittaustulokset, mittaushistoriadiagrammit ja keskiarvot selkeästi. OMRON connect on mobiilisovellus iPhone ja Android laitteisiin. Omron Intelli Wrap mansetti on uusinta tarkkuusteknologiaa. Toisin kuin muissa manseteissa, Omron Intelli Wrapin mittausalue jatkuu koko olkavarren ympäri. Mansettia ei käytännössä voi kiinnittää väärin. Omron Intelli Wrap mansetti antaa aina tarkan ja luotettavan tuloksen. Muut ominaisuudet: Intelli Wrap -mansetti olkavarrelle, jonka ympärys on 22–42 cm. OMRON connect – iPhone-/Android™-mobiilisovellus. Mittaus yhden napin painalluksella. Ilmoittaa selkeästi värikoodein, onko verenpaine suosituksia korkeampi. Aamuhypertension seuranta: Ilmoittaa, onko aamumittausten keskiarvo suosituksia korkeampi. Keskiarvojen tarkastelu: Viikon aamu- ja iltakeskiarvot. Tunnistaa epäsäännöllisen sykkeen mittauksen aikana. Ilmoittaa opas-merkkivalolla, onko mansetti kiinnitetty oikein (ei liian kireälle tai liian löysälle). Muisti: 2x100, sadan mittaustuloksen muisti kahdelle käyttäjälle. Liiallisen liikkumisen tunnistus mittauksen aikana. Luotettava, kliinisesti validoitu.

Tuotetiedot
Kokotiedot

19.1 (Leveys) x 8.5 (Korkeus) x 12 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

bluetooth
omronconnect
afib eteisvärinän ilmaisin
intelli wrap mansetti 22-42cm
rytmihäiriön ilmaisin
kliinisesti validoitu
korkean verenpaineen ilmaisin
muisti 2x100
epäsäännöllisen sykkeen ilmaisin
keskiarvotoiminto viikottaisille aamu-iltamittaustuloksille
liiallisen liikkumisen ilmaisin
pakkauksessa ohjekirjat
paristot
säilytyskotelo

Takuu

Takuu 5 vuotta/Garanti 5 år

Alkuperämaa

Vietnam

Tuotekoodi

4015672111721

Arviot (6)

tuotteen arvosana 4.8/5

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  PäiviVahvistettu osto

  Monipuolinen toiminta

  Erinomainen, tarkka ja luotettava!

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  tapojaVahvistettu osto

  Toimiva mittari

  Päivitin vanhan M7 tähän uuteen. Vanhassa piti mansettia kiristää ja kiristää, että mittasi. Tämä toimii hienosti. Suurin puute on sekavat ja puutteelliset ohjeet. Olin jo palauttamassa kunnes kaivoin netistä tärkeimmät toiminnot. Säälittävää, ettei ole saatu aikaiseksi ihan selkeitä ohjeita edes peruskäyttöä varten.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  PietuVahvistettu osto

  Tosi hyvä

  Olen ollut tosi tyytyväinen. Monipuoliset ominaisuudet.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  64 mittaajaVahvistettu osto

  Parannettu uusi Omron

  Hyvä, kun voi tallentaa tiedot puh sovellukseen.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Nuori keskisVahvistettu osto

  Hyvä, tarkka ja helppo mittari!

  Mahtavat toiminnot, aivan oleellista, että saa synkattua puhelimeen mittauslukemat. Syntyy visuaalista dataa. Kahden henkilön muistipaikat palvelevat hyvin.