Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Tangle Teezer

Tangle Teezer The Large Wet Detangler Peach Glow takkuharja

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin3kappaletta
19,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tangle Teezerin suosittu Wet Detangler nyt isommassa koossa. The Wet Detangler -takkuharja on suunniteltu selvittämään takut niin märistä kuin kuivista hiuksista hellävaraisesti, vaikka ne olisivat hauraatkin.
Kuten kaikkien Tangle Teezerin tuotteiden, myös The Wet Detangler -harjan salaisuus on sen harjaksissa. Tangle Teezerin takkuharjoissa käytetään innovatiivista "two-tiered"-harjasteknologiaa, jossa harjakset ovat kahdessa pituudessa. The Wet Detangler selvittää takut hellävaraisesti märistäkin hiuksista vahingoittamatta niitä, jättäen ne pehmeiksi, sileiksi ja kiiltäviksi.

Harja on kevyt ja sen ergonominen, luistamaton kahva on suunniteltu niin, että harjaa voi huoletta käyttää myös suihkussa, esimerkiksi hoitoaineen tai muiden hoitotuotteiden levittämiseksi tasaisesti hiuspituuksiin. The Wet Detangler -takkuharja sopii kaikille hiustyypeille.

Tuotetiedot
Koko

1KPL

Muut ominaisuudet

Märkien hiusten takkuharja

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Tangle Teezer Ltd.

Tuotekoodi

5060630044213

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    MariVahvistettu osto

    Ei yhtä hyvä kuin Tangle Teezer Original

    Valitettavasti ei ollut yhtä hyvä selvittämään hiuksia kuin Original-malli, joka taas on liian iso käteeni ja putoilee. Tästä saa paremman otteen. Kuvan väri ei vastaa todellisuutta, on vaaleanpunainen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Takkutukka59Vahvistettu osto

    Takut lähtee!

    Olen tyytyväinen, piikit ei katoa

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TaruPauVahvistettu osto

    Hyvä harja!

    Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. Harja selvittää takkutukan helposti ja hellävaraisesti. Oma luonnonkihara tukkani tykkää tästä harjasta.