arvosana1/5
arvosana1/5
On jo ruosteessa
Pienellä printillä oli käyttöohjeet, mitä ois pitäny tehdä ennen käyttöönottoa. Tietenkään en niitä lukenut ja pinnoiteaine levisi ruokaan.
Induktioyhteensopiva hiiliteräswok aitoon aasialaiseen ruoanlaittoon. Perinteinen pinnoittamaton wok, johon muodostuu luonnollinen tarttumaton pinta. Pinnoittamaton wok kestää hyvin korkeitakin lämpötiloja ja on ihanteellinen mm. ""stir fry"" -resepteille. Kestää myös pyöreäreunaiset metalliset työvälineet. Soveltuu kaikille liesityypeille.
Teräs
⌀ 32 cm
- sopii kaikille liesityypeille
- pinnoittamaton
- kestää pyöreäreunaiset metalliset työvälineet
Kiina
Mastermark Brands Oy
Vajossuonkatu 16, 20360 Turku
Puhdistus käsin pesemällä miedolla astianpesuaineella. Uusi hiiliteräwok otetaan käyttöön kuuraamalla sen pinta puhtaaksi suojapinnoitteesta karhunkielen ja kuuman veden avulla. Upota pannu kuumaan veteen muutamaksi minuutiksi ja hankaa tämän jälkeen pehmennyt nahkea pinnoite pois karhunkielen avulla. Muista puhdistaa myös pannun pohja ulkopuolelta. Wokkipannu pestään tämän jälkeen kuumalla vedellä ja käsitiskiaineella.
Hiiliteräs
Hiiliteräswokkiin tehdään tarttumaton pinta ruokaöljykäsittelyllä: hiero hyvin kuumennusta kestävää ruokaöljyä koko pannun sisäpinnalle ja kuumenna hitaasti, kunnes öljy alkaa savuta. Anna jäähtyä ja pyyhi ylimääräinen öljy pois talouspaperilla. Toista käsittely 2–3 kertaa, kunnes pannu tummuu. Pinta tummuu edelleen käytössä, ja Kiinassa onkin sanonta: ""Mitä tummempi wokki, sen parempi kokki." Hiiliteräswokeissa ei kannata säilyttää ruokaa eikä niitä saa liottaa pesualtaassa, koska ne saattavat ruostua. Jos ruostetta ilmestyy pannun pinnalle, sen voi poistaa karkealla sienellä tai teräsvillalla. Pinnoittamattomat wokit pestään käsin miedolla astianpesuaineella ja ne on hyvä säilyttää rasvattuna ruostumisen estämiseksi.
För att skapa en non-stick-yta behandlas pannan med matolja: gnid in olja, värm tills den börjar ryka, låt svalna och torka bort överflödig olja. Upprepa 2–3 gånger tills pannan mörknar. Ytan blir mörkare med tiden – enligt kinesiskt ordspråk: ”Ju mörkare wok, desto bättre kock.” Förvara inte mat i kolstålwokar och låt dem inte ligga i vatten eftersom de kan rosta. Rost kan tas bort med grov svamp eller stålull. Wok utan beläggning diskas för hand och förvaras gärna inoljade.
KH432003
5011268846205
Induktioyhteensopiva hiiliteräswok aitoon aasialaiseen ruoanlaittoon. Perinteinen pinnoittamaton wok, johon muodostuu luonnollinen tarttumaton pinta. Pinnoittamaton wok kestää hyvin korkeitakin lämpötiloja ja on ihanteellinen mm. ""stir fry"" -resepteille. Kestää myös pyöreäreunaiset metalliset työvälineet. Soveltuu kaikille liesityypeille.
Teräs
⌀ 32 cm
- sopii kaikille liesityypeille
- pinnoittamaton
- kestää pyöreäreunaiset metalliset työvälineet
Kiina
Mastermark Brands Oy
Vajossuonkatu 16, 20360 Turku
Puhdistus käsin pesemällä miedolla astianpesuaineella. Uusi hiiliteräwok otetaan käyttöön kuuraamalla sen pinta puhtaaksi suojapinnoitteesta karhunkielen ja kuuman veden avulla. Upota pannu kuumaan veteen muutamaksi minuutiksi ja hankaa tämän jälkeen pehmennyt nahkea pinnoite pois karhunkielen avulla. Muista puhdistaa myös pannun pohja ulkopuolelta. Wokkipannu pestään tämän jälkeen kuumalla vedellä ja käsitiskiaineella.
Hiiliteräs
Hiiliteräswokkiin tehdään tarttumaton pinta ruokaöljykäsittelyllä: hiero hyvin kuumennusta kestävää ruokaöljyä koko pannun sisäpinnalle ja kuumenna hitaasti, kunnes öljy alkaa savuta. Anna jäähtyä ja pyyhi ylimääräinen öljy pois talouspaperilla. Toista käsittely 2–3 kertaa, kunnes pannu tummuu. Pinta tummuu edelleen käytössä, ja Kiinassa onkin sanonta: ""Mitä tummempi wokki, sen parempi kokki." Hiiliteräswokeissa ei kannata säilyttää ruokaa eikä niitä saa liottaa pesualtaassa, koska ne saattavat ruostua. Jos ruostetta ilmestyy pannun pinnalle, sen voi poistaa karkealla sienellä tai teräsvillalla. Pinnoittamattomat wokit pestään käsin miedolla astianpesuaineella ja ne on hyvä säilyttää rasvattuna ruostumisen estämiseksi.
För att skapa en non-stick-yta behandlas pannan med matolja: gnid in olja, värm tills den börjar ryka, låt svalna och torka bort överflödig olja. Upprepa 2–3 gånger tills pannan mörknar. Ytan blir mörkare med tiden – enligt kinesiskt ordspråk: ”Ju mörkare wok, desto bättre kock.” Förvara inte mat i kolstålwokar och låt dem inte ligga i vatten eftersom de kan rosta. Rost kan tas bort med grov svamp eller stålull. Wok utan beläggning diskas för hand och förvaras gärna inoljade.
KH432003
5011268846205
Keskiarvo1/5
arvosana1/5
arvosana1/5
Pienellä printillä oli käyttöohjeet, mitä ois pitäny tehdä ennen käyttöönottoa. Tietenkään en niitä lukenut ja pinnoiteaine levisi ruokaan.
Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti
Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti
Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti